netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SAV BELEDİYE BAŞKANI VE DEVİR TESLİM TÖRENİ VİDEO

+4
suleyman
reis
avsarbeyi
site yönetimi
8 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

En son site yönetimi tarafından C.tesi Eyl. 22, 2012 2:40 am tarihinde değiştirildi, toplamda 5 kere değiştirildi

http://savkasabasi.org

avsarbeyi

avsarbeyi
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

kasabamız adına iyi bir başlangıç olur,bismillah diyerek,hayırlı olsun bakalım.

http://www.avsaroglu.org

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

oooo albay... piyasaya çıkmışın. ne yani bu memeleketin düğününde ölüsünde yoksun da ne olduda belediye başkanı seçilen adayın hemen akabince meydana çıkıyorusun.çok lütüf yaptın,çok memleket sevdalısında ne diye insanlarla barışık olmuyorsun.niye gıcıksın.ağzın laf yapıyor anladık sen müftüsün bu memlekete ne diye ders vermiyorsun.niye biz senin fikirlerinden istifade etmiyoruz.senin alanınmı da sen gidiyor daban tavan işleriyle meşgülsün.sen inşiatcımısın.senden bu memleket hizmet beklerken senin fikirlerinden istifade edecekken sen sağda solda taban tavan işleriyle meşgülsün.kime çay ısmarladın kimle barışıksın.. tutmuş belediyede ahkam kesersin..sana yakışmıyoooor.sayın hocam lütfen biaz daha duyarlı oool..bu memleketin deliside bizim veliside. bunu unutma emi.herkesi kucakla...
(video görüntülerinden aldığım mesaj bu)

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Resi 32 açıkçası ben bile ürktüm yazdıklarınızdan.siz baya bir üzülmüşsünüz anlaşılan.içiniz çok dolu.tabi son seçimlerde kasabada neler yaşadınız bilemiyorum ama gergin olduğunuz kesin.selamlar.

Itri

Itri

Sevgili yonetici. Hizmetlerinizi takdir etmekle birlikte bir sey soracagim: Bu video lari kim cekiyor? Amacim kimligi degil, fakat en ise yarayacak yerler yok. Devir-teslimin uzun konusmasi var, tam devir-teslim olacak. Goruntu yok.Haksizlik etmek istemem; teknik bir ariza mi?

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sayın reis32 yazmış olduğunuz mesaj biraz kişi haklarına rencide edici olmakla birlikte,ooo albay diye tarif ettiğiniz kişi benim amcam olmak ta olup mehmet sait avşardır.benim amcam olmasıda çok önemli olmamakla birlikte kişi veya kişilerin adına hizmet eden yanlı site olmadığı anlayışıdır.
kasabamızda siyasi hareketlerin hangisi olursa olsun haber değeri veya konu değeri ne olursa forumumuzda yansıtmaya çalıştım.
sayın ltri kasabımızda siyasi video görüntülerini sitemizde yansıtırken genelde çekim yapan, yayın yapan diye, üyelerimizi veya ziyaretcilerimizi bilgilendirdik.önemli olan elimize gelen görüntüleri ayrım yapmadan ayırmadan olduğu gibi sizlerle paylaşmamızdır.
bu foto veya video görüntüleri sonuçta bir hatıra veya mazide geçmiş anı olur.gelecek nesile birer armağandır.
bu bağlamda konu hakkında video görüntülerinde gizli kamera olmamakla birlikte herşey ortada veya yanlış söylemler olmadığı ve kasabamız adına müsbet ifadeler yer almaktadır.
dolayısı ile kimin çektiği çok önemli olmamakla beraber,elimize gelen görüntüleri makas atmadığımız kesindir.tam füf noktası olan yerlerin görüntüsü olmamakla beraber mecut görüntüleri yansıttığımızdır.

http://savkasabasi.org

Itri

Itri

Sayin yonetici.Cokmu alingansin, bana mi oyle geliyor? Ben cekenin kimligini istemedim. Ayrica makaslandigini, tarafsizliga uyulmadigini soylemedim. Yaptiklarin zaten tarafsizligini belgeliyor.Devir-teslim de konusan Avsar'i da elestirmedim. Elbetteki konusularak teslim edilecek. Bunu koyde en iyi yapanlardan biri Tulum olurdu, digeri de S.Avsar.Ben teknik konuya degindim. Tam konusmalar bitiyor, el sikisip yeni baskan koltuga oturacak. Belki eskisi de birseyler diyecek,tak bitiyor.Ceken her kimse butununu ceksin ve yayinlansin diyorum.Ama bilmedigimiz teknik bir ayrinti varsa bilelim dedik.Saglicakla kal.

ibrahim gül

ibrahim gül

sn reis32 maalesef ümitlerimizi kırıyorsunuz ,kim olduğunuzu isminizi yazarak belirtseniz daha güzel olurdu ,daha güzel anlaşabilirdik.
ben sav da siyasetin centilmence ,barışık herkezin birbirine ve görüşlerine saygı duyarak yapılmaya başlandığını görüyorum 10 yıldır.yukarıdaki yazıyı görünce biraz hayel kırıklığına uğradım açıkçası.amacım kimseyi savunmak veya yermek değildir.kişileri iyisiyle kötüsüyle eleştirelim ancak bunu birbirimizden nefret edercesine değil.
savda ne olursa hepimiz için :olumlusu olumsuzu :lütfen gerginliği bırakalım artık,siyaset zamanı geldiğinde kırmadan dökmeden siyasetimizi yapalım çünki bu bizim kendi kendimizi özgürce idare edebilmemiz için demokrasinin gereği.seçimler geçtiği zamanda aynen eski muhabbetimize devam edelim.

sav

Arkadaşlar merhaba ben yeni üye oldum görüntülerin kısa olmasından dolayı şikayet edenler olduğunu gördüm.Bu yüzden dolayı kısa görüntüyü kendi çekimimle değiştirdim.Görüntü biraz bozukta olsa yinede hiç yoktan iyidir diye düşündüm.Bu yüzden görüntü yüzünden şikayet etmek isteyen arkadaşlara şimdiden söyleyeyim istedim.Bu cep telefon çekimidir.Elimizdeki kameranın teknik bir sorundan dolayı kapanması sonucu cep telefonuyla çekmek zorunda kaldık.Bu yüzden herkesten dolayı herkesten özür diliyor;yeni başkanımızın tüm kasabamıza hayırlı olmasını diliyorum.Unutmayalım hepimiz kardeşiz,hepimiz SAVLIYIZ,bugün olmasa bile yarın birbirimize muhtaç olabiliriz.Saygılarımla
http://www.kyte.tv/ch/276038-sav/401613-tamamini-buradan-izleyebilirsiniz

Itri

Itri

Arkadasim, aramiza hosgeldin.Karismak istemem kendi keyfin,ama site panosuna bakarsan sav'la ilgili isim cok.Yani yerinde olsam baska isim secerdim karismamasi icin.Hem yer ismiyle hitap etmek garip geliyor.Tercih senin,saygi duyarim. Eline saglik seyrettim. Ve ula ula ne oyle? Burada laiklige aykiri seyler olmakta. Vural Savas gormesin.Bir lafim da Mustafa kardesime: Hayirli olsun. Vay Mustafa'm dertsiz basina dert mi ariyordun? Nittin? O saclarin iyice beyazlasir. Allah kolaylik versin.

En son Itri tarafından Cuma Nis. 10, 2009 10:24 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

çok güzel hareketler bunlar.sayın sav kardeşimin düşünce ve duyguları çok güezel Allah selamet versin ne güzel,ama şunu görüyorum.din ve vizdan muhasebesi,yani dini siyasete alet edilme hususu,nediye diyeceksiniz.ne alaka,çok alaka, yeni seçilen kardeşimizin eleştiri ve taktirlerimiz zamanla olacak,ancak geçmiş dönemde yani şu seçimlerden önceki belediye başkanımız aynı ak partiden olup yine yanı böyle dualarla devir teslim töreni olmuştu.ama gel gör ki sayın önceki belediye başkanımız.sayın balabanla aynı kaptan yemek yemek sureti ile belediye kooperetiflerinden her ay 3000 tl aldığı saptanmış tır kaynak ısparta gezeteri bugün çıkan gazeteler.interneten bukabilseydim sizlere gösterecektim veya sıkaynırım olsa idi okuduğum gazeteyi taratacaktım.şimdi soruyorum nerde dualar nerde Allah korkusu 3000 tl diyer yerden 3000 yaklaşık sav belediyesinden etti 6000 oh ne ala memleket masraflarımız cabası bu mu islam bumu kul hakkı,yazık ama çok yazık yuh diyesim geliyor. belki beni mhp li diye dışlayacaksınız belki çamur at izi kalsın diyeceksiniz.ama yanılacaksınız. kardeşlerim:

sav

Reis32 kardeşim herkes kendinden sorumludur.Senin mhpli veya diğer partilerden olman hiç kimseyi ilgilendirmez.Herkesin gönlünde bir parti mutlaka vardır.Seninkide mhp olabilir.Buna kimse karışamaz değilmi.Eski yönetimler konusundada söyleyeceğim şudur;Herkes hata yapar ve bedelini mutlaka birgün öder.Balaman iyi biri yanlış bişey yapmamıştır demiyorum.Yapmışsa birgün elbet çıkar.Bu konuda kimsenin şüphesi yok zaten.Bizler hukuk devletinde yaşıyoruz.Hukuk yakasına yapıştımı o zaman varsa yanlışı ortaya çıkar.Ve devir teslimde dua eden ve konuşma yapan insanı eleştirmen bence normal,neden diye sorarsan onun başkanlık yaptığı dönemi ben yaşım itibariyle fazla hatırlamam.Bu yüzden o konuda bişey söyleyemem.Dediğim gibi kim yanlış yapmışsa birgün hepsi ortaya çıkacaktır.

akkaya

Belediyemize yeni başkan olarak seçilen Mustafa Şahin Bey'i tebrik eder, hayırlı hizmetlerinde başarılar dilerim.Konu ile ilgili yorumları okurken Reis32 isminde bir şahsın yorumu dikkatimi çekti. Ben de bir kaç diyeceğim bir şeyler olduğunu düşünüyorum.Reis 32; Lütfen yorumlarda kişilik haklarına, hacılık ve hocalığına laf atmayınız.O insanlar kasabamız adına başkan seçilmişler ve 5 yıl boyunca hizmetlerde bulunmuşlardır.Üstelik bizim atamız yaşında bir insana lakabı ile hitap etmek ayıptır, saygısızlıktır, çirkinliktir.Üstelik o insan devir teslim törenine hitapta bulunmak ve dua etmek üzere özel olarak davet edilmiş olabilir. Kusura bakmayın ama çok ağır laflar ve sözler kullanmışsınız.Her söylediğiniz kelimede nefret, hakaret ve tahrik kokuyor.Lütfen saygılı olalım.Lütfen!!! Saygılarımla.

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

sayın akkaya kişilik haklarını her şeyden önce o insan çiğnedi, çünki, o zamanlar kendi lakabını kendi koydu,benim uydurduğum bir şey değil.sözde lakab nasıl ortaya çıktı?kendisinin ifadesine göre..hiç,bir albayla bir onbaşı bir olurmu diye kensini albay olarak gören karşısındaki insanı (yani harar mustafasını) onbaşı yapan kendisidir.hoca olarak kensisine saygımız sonsuz dur.ancak kendisinin hoca ve müftü olduğunu hatırlatarak sadece kasabamızın siyasi oluşumların da değil tüm etkinlilklerinde keşke olsaydı..işte ozaman albay değil de gönlümüzde genelkurmay olurdu..

suleyman

suleyman

Evet Sayın Akkaya şimdi de Reis32 kardeşimiz haklı gibi görünüyor.buyrun.

akkaya

Evet Sizce Reis32 haklı gibi görünse de ben asla tasvip etmiyorum.Eğer kendi lakabını kendisi söylemişse o da yanlış.Ama ben diyorum ki; kasabamızda idarecilik yapmış ve halkımız lehine bir çivi çakmışsa şayet, sadece alkışlarım,hizmetinden dolayı tebrik ederim.Diğer şahsi yönleri de kendisini ilgilendirir zaten.Hiç bir insan yoktur ki, kusursuz ve mükemmel olsun.Herkeste mutlaka bir kusur ve zaafiyet vardır.Yani bardağın hep boş yerini değil de bazen de dolu yerine bakmak lazım değil mi?

akkaya

Sayın İbrahim gül abimiz,
Resimde ne kadar haşmetli görünüyorsun. İlk bakışta İDO Genel Müdürü zannettik seni.İnşaallah bu makamlara sizler gibiler olutur.Selamlar...

suleyman

suleyman

Sayın Akkaya,denilenleri tekrarlamakta fayda var;
1-Düğün ve cenazelerde neden yok.
2-Albay lakabını kendisi koymuş.
3-Salt siyaset sahnesinde değil heryerde görmek istiyoruz diyor arkadaş.
bu cümlelerin neresine karşısın onu bilmek isterim.
yoksa kişilere lakap takmak kadar kötü bir eylem olamaz.onda hemfikiriz tabiki.
selamlar.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]