netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

bu görüntüler hiçbir yer de yok (video)

+2
rafetsarı
site yönetimi
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1bu görüntüler hiçbir yer de yok (video) Empty bu görüntüler hiçbir yer de yok (video) Çarş. Eyl. 29, 2010 12:33 pm

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sayın ziyeretciler,ve sevgili üyelerimiz.geçmiş zaman olur ki,bu kadar olur cinsten görüntüler bunlar.görüntüler baya bir eski... üzerinde baya bir çalışmadan sonra sizler için hazırladığımız,görüntüleri sizlerle paylaşmak istedik.bu izlemek üzere olduğunuz görüntüler.baya bir geçmiş yıllar da çekilmiş görüntülerdir.sevgili osman yıldız evlenirken çekilmiş görüntüler olup.o karelerdeki görünen sahısların bazıları toprak altın da olmaları bu görüntülere değer vermekte olmalarıdır.bizler de aynı bu görüntüler deki gibi bu dünyadan göçüp giden,ve şuan toprak altın da yatan insanlar olabiliriz.bu karelerden ders çıkarmak suretiyle,dünya hayatımız için ahiter hayatımız adına bir yön verebiliriz.....

http://savkasabasi.org

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

görüntüleri hazırlayıp paylaşan arkadaşlarımıza ve site yönetimi ..şahsına.. teşekkürler..
ayrılıp göçenler çok olmuş.. sağ görünenler ise, `her insanoğlu gibi` her geçen gün biraz daha yol almakta, nerede ne zaman `mutlak ölümle`..buluşacağımızı.. bilmemekteyiz..

aybüke

aybüke

Gerçektende hiçbir yerde bulunamayacak kadar değerli ve kaliteli bu video sunumunu hazırlayıp bizlerle paylaşan site yönetimine sonsuz teşekkürler.videodada izlediğimiz gibi birçok değerli büyüğümüz şuan aramızda değiller.bu sunum sayesinde bizlerin görmediği büyüklerimizi görüp izleme fırsatımız oldu.buda gerçekten güzel bir duygu.şuan ahirete intikal eden tüm büyüklerimizi ALLAH'tan rahmet diler ve herbirini saygıyla anarım.mekanları cennet olsun...!

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

emeği geçen herkeze teşekkür.gerçekten.görüntüler kımetli..yıllar önce çekilmiş görüntüler.sav sitesine yakışmış.

5bu görüntüler hiçbir yer de yok (video) Empty Geri: bu görüntüler hiçbir yer de yok (video) Çarş. Ekim 06, 2010 11:06 am

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

BU GÖRÜNTÜLER HİÇBİR YERDE YOK.

Görmedim ama facebuk ta varmış.

Görüntüler için bir kaç soru sormak gerekiyor. Bilen cevaplasın:

1- Bu görüntü bir bilgisayardan veya tv den yapılmış görünüyor. Bilgisayardaki görüntü direk alınamazmıydı? Tv den ise dvd formata çevrilip yayınlanamazmıydı?

2- Düğün kömürcü Osman ın düğünü, ama görüntülerden anlaşıyorki birde aynı gün cenaze varmış. cenaze acaba kimdir? Köyde yaşanlardan biri Osman a sorup yazarsa merakım giderilmiş olur.

Yine de site yönetimine teşekkür ediyorum;Böyle bir görüntüyü bizimle paylaştıkları için. Gerçekten takdir edilecek bir olay..

S.kıymık

S.kıymık
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

Görüntüler için çok teşekkür sayın yönetici. Bizi baya eskilere götürdünüz.

Itri'nin ikinci sorusu benimde dikkatimi çekti. Bilen varsa cevaplayabilir.

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sayın ıltri kardeşimiz.sorularına cevaben..bu görüntüler direk alınamıyor çün ki çekim formatı eskiden biliyorsanız normal kmr kayıt yani DAT formatın da kayıt oluyor.buda internet ortamında yayın yapmanızı engelliyor veya imkansızlaştırıyor.görüntüyü wmv veya mp4 veya mp3 formatına çevirdiğin zaman yine internete atarken görüntü hem bozuluyor hem de yüklemede sıkıntılar oluyor.bizde görüntüleri awi formatına çevirerek yani yeniden çekmek suretiyle bu görüntüleri sizlere paylaşmak istedik.ayrıyeten bu görüntüler başka yerde yok derken,hakikaten yok,facebook da da ilk paylaşan savkasabasi.net dir.ve yine diyer soruna cevaben o günkü cenaze kime ait olduğunu bilmemekle beraber öğrenirsek paylaşırız..

http://savkasabasi.org

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]