netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

İşte 2011'in En başarılı Belediye Başkanları anketi

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

aybüke

aybüke

Andy-Ar Araştırma şirketi tarafından gerçekleştirilen araştırma ile en başarılı yerel yönetim liderleri belirlendi.

6 ayda bir periyodik olarak düzenlenen, Türkiye’nin 16 Büyükşehir ve 4 Büyükşehir ilçe belediye başkanlarının performansına yönelik halkın düşüncelerini tespit etmek amacıyla gerçekleştirilen ankette çarpıcı sonuçlar çıktı.

ZİRVEYE MUSTAFA DAMGASI
Anketteki en dikkat çekici durum ise Türkiye geneli en başarılı ilçe belediye başkanları sıralamasında ilk üçte yer alanların ismi de Mustafa:
Mustafa Sarıgül, Mustafa Kara ve Mustafa Demir...

KADİR TOPBAŞ BİRİNCİ
Andy-Ar’ın yaptığı ankette en başarılı belediye başkanı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş oldu. Onu Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Kocaeli Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek geldi.

Diyarbakır Belediye Başkanı Osman Baydemir ise 7. sırada yer aldı.

İŞTE YEREL YÖNETİM ANKETİNİN DETAYLARI

1.KADİR TOPBAŞ İSTANBUL
2.TAHİR AKYÜREK KONYA
3.YILMAZ BÜYÜKERŞEN ESKİŞEHİR
4.İBRAHİM KARAOSMANOĞLU KOCAELİ
5.MELİK GÖKÇEK ANKARA
6.MEHMET ÖZHASEKİ KAYSERİ
7.OSMAN BAYDEMİR DİYARBAKIR
8.ASIM GÜZELBEY GAZİANTEP
9.Y.ZİYA YILMAZ SAMSUN
10.AZİZ KOCAOĞLU İZMİR
11.ZEKİ TAÇOĞLU SAKARYA
12.MACİT ÖZCAN MERSİN
13.AHMET KÜÇÜKLER ERZURUM
14.MUSTAFA AKADIN ANTALYA
15.RECEP ALTEPE BURSA
16.ZİHNİ ALDIRMAZ ADANA

BİZLEREDE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLEMEK DÜŞER.HEPİNİZİN YOLU AÇIK OLSUN

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Güzel bir paylaşım, teşekkür ederiz Aybike.

Bence Kayseri, Konya belediye başkanları ilk sırayı alırdı zannediyorum. İstanbul başkanı Topbaş'ın ilk sırayı alması nüfus itibarıyla olabilir. Çünki Tobbaş hakkında çok eleştiri duyuyorum. Hem son seçimde kıl payı sıyrıldı denebilir. Bu kadar başarılıda neden açık fark atmadı? Yine de sonuca saygım var.

Merakımdan soruyorum: Birde Türkiye'nin en genç belediye başkanları sıralaması yapılsa , bizim Mustafa bey ilk sırayı alırmı acaba? Sayın Aybike böyle bir sıralama da varmı?

aybüke

aybüke

Sayın ıtrı bey elbetteki sorunuzun cevabı var ve biliyorum.Türkiyenin en genç başkanı 2009 yılında DENİZLİ nin ÇİVRİL ilçesi ÇITAK beldesinde, 27 yaşında SADRİ PORHON isminde yakışıklı ve bir okadarda karizmatik zeki ve çalışkan bir siyasetci seçilmişti,hatta bir demecini dinlemiştim konuşmaları oldukça mantıklı ve gerçekçiydi çokta hoşuma gitmişti...demeci ise şöyleydi.......

"Ben Siyasetin Genç Yaşta Yapılacağı İnancındayım. Genç Yaşta İdealist Olmak Gerekiyor. Başkanlığın, Emekli Olduktan Sonra Yapılacak İş Olduğuna İnanmıyorum. Ben Gencim, Bir Daha Yapacağım,Bir Daha Yapacağım...Demişti, genç kitlelerdende büyük alkış ve ilgi görmüştü.

TÜRKİYE'nin ikinci genç başkanı ise ÇANAKKALE ÇAN İLÇESİNDEN ABDURRAHMAN KUZU seçilmiştir.
Malesef sizin MUSTAFA BEY de bu sıralamada şuan için bulunmamaktadır.MUSTAFA BEY'in de başarılı bir başkan olduğunu düşünüyorum.
KADİR TOPBAŞA GELİNCE:Benim şahsi görüşüm başarılı olarak ben sadece büyükşehir belediyesini görüyorum.ama birgerçekte çalışmalarını takdir ettiğim desteksiz başarılı olan tek başkanda MUSTAFA SARIGÜL.dür.

Itri

Itri

Bilgiler için teşekkür Aybüke. Bizim başkanın sıralamaya girememesine üzüldüğüm gibi birinci olan kişiyi de merak ettim, tanımak isterdim gerçekten..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]