BİYOGRAFİM
Öncelikle böyle bir siteyi oluşturarak tüm hemşehrilerimizle buluşabilme fırsatını
bizlere sağlayan site yöneticisi Sayın avsarbeyi'ne teşekkürlerimi sunarak kendimi takdim etmek istiyorum.
Birçok hemşehrimin tanıdığı üzere 1976 yılında kasabamızda doğdum.İlkokul tahsilimi kasabamızda yaptıktan sonra kunduracı zanaatkarlığına uzanan yolun ilk adımı olarak ''Kunduracılar Sitesi''nde çıraklığa başladım sonrasında da kalfalık aşamasına geldim.Askerlik görevim sonrası yine aynı zanaat dalında kendimi geliştirerek önceleri hem Isparta da hem de evimizin önünde yaptığımız küçük çaplı faaliyet sonrası beldemizde ihtiyacı hissedilen kunduracı esnaflığını kasabamız merkezinde ki Altuğ apartmanında ciddi manada 2003 yılında ''Oyaoğlu Kundura'' adı altında ağabeyim Mehmet KABALAK'la birlikte faaliyetimize başladık.O gün bu gündür kunduracı esnafı olarak faaliyetimizi devam ettirmkteyiz.
Niçin Aşağı Mahalle muhtar adayı olma gereği duydunuz diye soracak olursanız;kasaba halkımızın birçoğunun arzu ettiği gibi doğup büyüdüğü ekmeğini yiyip suyunu içtiği beldesine-mahallesine içinden çıktığı halkına hizmet etme,vefa borcunu bir nebze olsun ödeyebilme hayali benimde küçüklüğümden beri içimde beslediğim kasabama bu yönde de faydalı olma isteğimin vakti zamanının geldiği düşüncesiyle ,mahalle sakinlerimizin esnaflığımın yanısıra muhtarlık hizmeti ile de yanlarında yer almam gerektiği hususundaki telkinleri ile siz saygıdeğer halkımın huzurlarına çıkmış bulunmaktayım.
Muhtar adayı olarak karşınıza çıkıyor olmamın ikinci temel nedeni de, şu an mevcut muhtarımızın işyerinin kasabamız merkezine, temsil ettiği mahallemize uzak olması nedeniyle yine mahalle sakinlerimizin özellikle yaşlı kesimin muhtarımıza ulaşma da sıkıntı yaşadıklarını beyan etmeleri bu hususta şahsımı bu hizmette görmek istediklerini belirtmeleri üzerine bu kararı almış bulunmaktayım.
Sadece mahalle sakinlerim istiyor diye değil bunun yanı sıra bu enerjiyi-gücü kendimde hissettiğim ve kasaba halkına hizmetin benim için gurur abidesi olacağı düşüncesi ile sizlerin huzurlarınızdayım.İleriki günlerde muhtarlık görevim süresince yapacaklarım hakkında tekrar sizlerle birlikte olabilme arzusu ile saygılarımı sevgilerimi sunarım.
Kalkınan ,kendini geliştiren sorunlarını çözebilen,kasaba olarak çıkarlarını koruyabilen,yaşlısıyla-genciyle,fakiriyle-zenginiyle birbirine kopmaz bağlarla bağlanabilen bir SAV KASABASI'NI hep birlikte inşaa edebilme dileklerimle hoşçakalın derken mahallemizdeki diğer aday arkadaşlarıma da başarılar dilerim.
İlyas KABALAK
SAV KASABASI Aşağı Mah.Muhtar Adayı...
internet adresime aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.ilyaskabalak.deriz.biz/