netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

AŞAĞI MAHALLE MUHTAR ADAYI İLYAS KABALAK EKİBİ VE YAPACAKLARIMIZ

+5
fotoömer
savlı
suleyman
site yönetimi
oyaoglu
9 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

oyaoglu

oyaoglu

AŞAĞI MAHALLE MUHTAR ADAYI İLYAS KABALAK EKİBİ VE YAPACAKLARIMIZ Afis1112AŞAĞI MAHALLE MUHTAR ADAYI İLYAS KABALAK EKİBİ VE YAPACAKLARIMIZ Dd1011
BİYOGRAFİM
Öncelikle böyle bir siteyi oluşturarak tüm hemşehrilerimizle buluşabilme fırsatını

bizlere sağlayan site yöneticisi Sayın avsarbeyi'ne teşekkürlerimi sunarak kendimi takdim etmek istiyorum.
Birçok hemşehrimin tanıdığı üzere 1976 yılında kasabamızda doğdum.İlkokul tahsilimi kasabamızda yaptıktan sonra kunduracı zanaatkarlığına uzanan yolun ilk adımı olarak ''Kunduracılar Sitesi''nde çıraklığa başladım sonrasında da kalfalık aşamasına geldim.Askerlik görevim sonrası yine aynı zanaat dalında kendimi geliştirerek önceleri hem Isparta da hem de evimizin önünde yaptığımız küçük çaplı faaliyet sonrası beldemizde ihtiyacı hissedilen kunduracı esnaflığını kasabamız merkezinde ki Altuğ apartmanında ciddi manada 2003 yılında ''Oyaoğlu Kundura'' adı altında ağabeyim Mehmet KABALAK'la birlikte faaliyetimize başladık.O gün bu gündür kunduracı esnafı olarak faaliyetimizi devam ettirmkteyiz.
Niçin Aşağı Mahalle muhtar adayı olma gereği duydunuz diye soracak olursanız;kasaba halkımızın birçoğunun arzu ettiği gibi doğup büyüdüğü ekmeğini yiyip suyunu içtiği beldesine-mahallesine içinden çıktığı halkına hizmet etme,vefa borcunu bir nebze olsun ödeyebilme hayali benimde küçüklüğümden beri içimde beslediğim kasabama bu yönde de faydalı olma isteğimin vakti zamanının geldiği düşüncesiyle ,mahalle sakinlerimizin esnaflığımın yanısıra muhtarlık hizmeti ile de yanlarında yer almam gerektiği hususundaki telkinleri ile siz saygıdeğer halkımın huzurlarına çıkmış bulunmaktayım.
Muhtar adayı olarak karşınıza çıkıyor olmamın ikinci temel nedeni de, şu an mevcut muhtarımızın işyerinin kasabamız merkezine, temsil ettiği mahallemize uzak olması nedeniyle yine mahalle sakinlerimizin özellikle yaşlı kesimin muhtarımıza ulaşma da sıkıntı yaşadıklarını beyan etmeleri bu hususta şahsımı bu hizmette görmek istediklerini belirtmeleri üzerine bu kararı almış bulunmaktayım.
Sadece mahalle sakinlerim istiyor diye değil bunun yanı sıra bu enerjiyi-gücü kendimde hissettiğim ve kasaba halkına hizmetin benim için gurur abidesi olacağı düşüncesi ile sizlerin huzurlarınızdayım.İleriki günlerde muhtarlık görevim süresince yapacaklarım hakkında tekrar sizlerle birlikte olabilme arzusu ile saygılarımı sevgilerimi sunarım.
Kalkınan ,kendini geliştiren sorunlarını çözebilen,kasaba olarak çıkarlarını koruyabilen,yaşlısıyla-genciyle,fakiriyle-zenginiyle birbirine kopmaz bağlarla bağlanabilen bir SAV KASABASI'NI hep birlikte inşaa edebilme dileklerimle hoşçakalın derken mahallemizdeki diğer aday arkadaşlarıma da başarılar dilerim.
İlyas KABALAK
SAV KASABASI Aşağı Mah.Muhtar Adayı...

internet adresime aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz...
http://www.ilyaskabalak.deriz.biz/

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sayın ilyas bey muhtar adayımız çok güzel laflar etmişiniz.teşekkür ederim. işte yarış budur işte kasabamın insanları bu denli yarışmalı saygı ve sevgi çerçevesinde. bunlarda diyer belediye başkan adaylarmıza örnek olmalı..artık herşey eskisi gibi olmamalı.kalite bizim için esastır. artık eskisi gibi klasikleşmiş manada veya o eski lafları hiç kimse istemiyor artık devir değişti veya değişmeli siz gençlerimiz iyi düşünün kasabamız adına iyi şeylerden hayal kurun çünki hayal kurmak yapacağınızın yarısıdır.dolayısı ile kasabamız için en hayırlısı o olsun,dersi çalışıp sınıfı geçmek lazım,başarılar dilerim.

En son yönetici tarafından Ptsi Şub. 23, 2009 9:40 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://savkasabasi.org

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Arkadaşlar ben bu muhtar adaylarımızı anlamakta hakketen güçlük çekiyorum ya.rakiplere neden başarılar dilenirki.efendim,sağlık dile,mutluluk dile,bundan sonraki yaşamında huzur dile ne bileyim seçim harici ne dilersen dile.ama seçimde niye başarı diliyorsun onu anlamıyorum.bu resmen mazoşitliğe girer benden söylemesi.selamlar.
Başarılar kolay gelsin.

savlı

başarılar diliyorum her zaman yanındayız ilyas abi.. İşimiz hizmet gücümüz millet olacak inş

fotoömer

fotoömer

bütün muhtar adylarına başarılar dilerim

En son fotoömer tarafından Perş. Şub. 26, 2009 2:49 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

Misafir

Misafir

sayın ilyas kardeşim senin gibi genç kardeşlerimizi böyle görevlere talip olmanız sevindirici,hani o eskiden muhtar dendiği zaman insanın aklına yaşlı başlı insanlar gelirdi şimdilerde siz bu geleneği bozmak için yola çıkmanız bile hoş.artık insanların genç şuurlu beyinlere ihtiyaç var.dolayısı ile başarılar diler,yolun açık olsun.

7AŞAĞI MAHALLE MUHTAR ADAYI İLYAS KABALAK EKİBİ VE YAPACAKLARIMIZ Empty ilyas kabalak Çarş. Şub. 25, 2009 11:43 am

oyaoglu

oyaoglu

Deyer veripte okuyup cevap yazan bütün kardeşlerime abilerime teşekkür ediyorum.yorumlarınızı,& eleştirilerinizi bekliyorum özellikle süleymen abimden saygılar sunarım........

suleyman

suleyman

Sevgili İlyas kardeşim,umarım seçilir düşüncelerini gerçekleştirirsin;nasıl aile toplumun en küçük birliği ise,muhtarlık ta devletin en küçük,halka en yakın temsilcisidir.bi çoklarının gördüğünün bildiğinin aksine hele de benim gözümde bir atanmıştan (vali bile olsa) çok çok üstündür.neden?çünkü onu halk seçmiştir.ve eğer hizmet dönemi boyunca yanlış yaparsa halk alır onu yerine bir başkasını getirir.dolayısı ile orayı bir makam mevki,etiket olarak görmekten ziyade halka hizmet etmek için bir araç olarak görmek,bence hem bu dünya hemde öbür dünya için en güzel olanıdır diye düşünüyorum.esasen bu dünyada,heleki halkı ilgilendiren bir işe soyunmak sende çok iyi bilirsin ki çok büyük bir vebal üstlenmektir.inanan insan bu bağlamda çok dikkatli olmalı,her daim teftiş edildiğini asla ama asla unutmamalıdır.belki absürt gelebilir ama kasabada aç olan,açıkta olan,garip,guraba olan her bir nefes senin(sizin) sorumluluğunda ve yetki alanında olacak.cüz i irade harici,külli irade sonucu açlıkla,yoklukla,hastalıkla terbiye olunan ne kadar insan varsa sorumluluk sana(size) ait olacak.bu bağlamda (muhtar deyip geçmemek lazım)yükünüz çok ağır olacak,olmalı.
İşte tüm bu yükümlülükleri,omuzlamayı göze almışsın ki,aday olmuşsun diye düşünüyorum,bu güzel yarışta başarılar diliyorum.rabbim yar ve yardımcın olsun.selamlar.

gozde1

muhtar adayımıza başarılar dilerim .
kasabamız icin hayırlı olmasını Yüce Allah'tan niyaz ederim
Ali TOROS
GÖZDE ELEKTRONİK - ISPARTA

suleyman

suleyman

Teşekkür ederim sayın yönetici ve sayın ilyas kabalak.işim gereği türkiyenin bir çok ilinde bulundum.bu zaman zarfında özellikle kurban bayaramlarını hep farklı köy ve kasabalarda geçirmeye çalıştım.antepte kestiğim bir kurban sırasında gördüm ki,kapıya gelen çingenelerin,aptalların(onlarda insan aşağılamak için söylemiyorum) ve fakir! fukara!nın eline pay vermek bi tür mecburiyet halini almış.tabi bu tür yardımlar bize,kültürümüze ters.dolayı ile bizim kasabamıza da gelen,gelmeye çalışan ve bunu alışkanlık haline getirmeye çalışan kişi ve kişilere kesinlikle izin verilmemesi gerekir diye düşünüyorum.Sayın ilyas kabalak kardeşimizin seçim broşürü bana bunları hatırlattı.kendisine selam ve sevgilerimi gönderiyorum.başarılar.

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

sayın ilyas kardeşim farklı seçim olacağına inanıyorum.bendeniz ıspartada olmam hasabiyle savda oy kullnmıyorum.ancak şu girişimlerin öyle andıryorki seçimin galibi olacaksın.başarılar dilerim...

ÖzSAVLU

Sayın ilyas bey bu işe ciddi ciddi gönül verdiginiz anlaşılıyor.Bizde size başarılar dileriz.

oyaoglu

oyaoglu

Sayın reis32 manevi desteğiniz beni çok mutlu etti.Sav'da olmasanız bile gönlünüzün burada olması çok manidar.İlginize teşekkür ederim.''GAYEMİZ SAV,AMACIMIZ HİZMET''

dalboyunoğlu

kasabamızın genç dinamık yağız delıkanlısı ilyas kabalak muhtarlık yarışında başarılar dilerim,Göstermilş olduğunuz performansa gore bir sonrakı seçimlerde sizi belediye başkan adayı olarak görmek isteriz, YAKIŞIR!!

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]