netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

MERKEZ MAHALLE MUHTARIN DAN. 2004 DEN BU GÜNE....

+2
ibrahim gül
site yönetimi
6 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

MERKEZ MAHALLE MUHTARIN DAN. 2004 DEN BU GÜNE.... Swscan10

http://savkasabasi.org

ibrahim gül

ibrahim gül

eyvallah muhtar iyi çalışmalar yolun açıkolsun

muhtar soylu

muhtar soylu

saygı deger ibrahim kardeşim çok teşekkür ederim 5 yılı eksigi ile fazlası ile tamamladık inşaallah yeni dönemide daha örnek çalışmalarla başarı göstermeye çalışacagım bu görevler zor görevler inşaal daha güzel örnek işler yapmak nasib olur bana gösterdikleri güven ve takdirlerinde dolayı mahalle sakinlerime çok teşekkürler eder saygılar sunuarım ...AŞAGI MAHALLE MUHTARI MEHMET SOYLU

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

sayın muhtar soylu artık seçildiğine göre çalışma zamanı gelmiş olmalı,diye düşünüyorum.ve diyorum şu eksozu çıkarıp çok gıcık sesler yayan gençlerin biraz daha saygılı olmaları için gerekeni yapmanı içtenlikle isteriz. bilgine... selamlar.

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Kasabada hepi topu geçirsem geçirsem 30 gün geçiririm yılda.ben bile çok aşırı rahatsız oluyorum.yalnız bu tür yasaklamalarla bu sorunun çözüleceğine inanmıyorum.madem bu motorsikletlere biniyorlar çok seviyorlar bi yarışma düzenliyelim,içine bisikleti de koyalım daha başka (ilk etepta)masraf gerektişrmeyecek ama heyecanı,adrenalini bol olan etkinliklerle zenginleştirip bir sponsor yardımıyla iyi bir ödül(ler) belirleyerek bir turnuva bir festival havasında güzel bir organizasyon yapalım.hatta burada veya diğer sitede ayrı bir başlık açılıp bu konuda fikirler zenginleştirilebilir.selamlar

muhtar soylu

muhtar soylu

SAYGI DEGER REİS 32 MEŞHUR EGZOZU AÇIK MOTOR SİKLETLERDEN BAHSEDİYORSUN BİLDİGİN ÜZERE BU KONUDAN HER KES RAHATSIZ BİZ MUHTARLARA GÖREVLER DÜŞÜYOR BEN MUHTAR OLARAK EGZOZU AÇIK ŞEKİLDE MOTORSİKLET KULLANAN ARKADAŞLARA GÖRDÜGÜM YERDE UYARIYORUM BURADAN GENÇLERE ŞUNU BELİRTMEK İSTİYORUM KENDİN RAHATSIZ OLACAGIN BİR ŞEYİ YAPMAMALARINI RİCA EDİYORUM SAGI GÖSTERİR İSEN SAYGI GÖRÜRSÜNÜZ DİYOR LÜTFEN BU KONUDA ANLAYIŞLA KARLIMANIZA RİCA EDERİM

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

ekzozu açık herkesi rahatsız edenlere nediye saygı göstereyim ki, sayın muhtar.. gerekeni yapman senin en doğal hakkın.hem rica etme bas cezayı adam gibi herkes hareket etsin kimse kimseyi rahatsız etmeye hakkı yoktur.

Itri

Itri

Sayin reis 32 kimsin bilmiyorum.Merakta etmiyorum cunki kisiler onemli degil ,fikirler onemlidir.Diyecegim o ki karsida kine hitap ederken biraz daha nazikce hitap edebilirsin."Muhtar" diye hitap etmek yakisik almiyor.Yine de sen bilirsin.

SULEYMAN beyin fikirleri hic tartilmadi bence uzerinde dusunulmeli. Ben oyle bir organizasyonun faydali ve gerekli olduguna eminim ama bu sorunu tamamen bitirmez.Reis 32 nin dedigi gibi kurallari sonuna kadar isletmek lazim.Kimsenin kimseye saygisizlik yapma ozgurlugu yok,olmamali.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]