netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

bu site

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1bu site Empty bu site Çarş. Ocak 12, 2011 10:02 pm

serbay

Sn yönetici bu sitenin olduğunu daha dün öğrendim ve çok güzel olmuş... Yalnız bir ricam var.. Site içerik olarak farklı konuları içinde barındırıyor ama görsel olarak hoş olmamış,yazı sitilleri forumların düzeni yani göze hoş gelmiyor..İçerik olarak savkasabası.com dan zengin ama tasarım konusunda onun çok gerisinde... bu konuya el atarsanız sevinirim...

2bu site Empty Geri: bu site Çarş. Ocak 12, 2011 10:04 pm

serbay

Bir de en son konular bölümü hareketli,o sabit olsa daha iyi olur kanaatindeyim..

3bu site Empty Geri: bu site Perş. Ocak 13, 2011 3:09 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

öncelikle sitemize hoş geldiniz.takdir ve eleştirleriniz için de teşekkürler. siteyi zaman zaman güncellemelerimiz le değişiklikler yapmaktayız.elimizden geldiğin ce en iyi yakalamak için.uğraş veriyoruz.siz ve sevgili üyelerimizin görüş ve önerilerini dikkate alarak daha kaliteli, netteki evimiz den paylaşım yapmak umuduyla...

http://savkasabasi.org

4bu site Empty Geri: bu site Perş. Ocak 13, 2011 7:13 pm

serbay

İlginiz için teşekkür ederiz.Görüş ve önerilerimizin elden geldiğince yapılmasını umut ediyoruz..selamlar..

5bu site Empty Geri: bu site Cuma Ocak 14, 2011 1:17 am

serbay

bir isreğimiz de şu forum başlıklarının üzerinde reklamlar var bu böyle güzel olmuyor...reklamlar konu başlıklarını kapatmasın...saygılar

6bu site Empty Geri: bu site Cuma Ocak 14, 2011 9:59 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

malum forumlar fazla itibar görmediği için,zaten bizde reklamlara ayırdık.yeterince konu açılacak forum olduğuna inanıyoruz.mevcut reklamlar dan da reklam sahipleri eğer sözlerin de durur da ,ücretlerini öderler se, bizde kasabamız da, ihtiyaç sahiplerine bu reklam gelirlerini bu yolda harcamış olacağız.

http://savkasabasi.org

7bu site Empty Geri: bu site Paz Ocak 16, 2011 7:35 pm

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Herşeyden önce hoşgeldiniz serbay hoş paylaşımlar ola.
Site hakkındaki görüşlerinize katılıyorum.

Bu arada "özel mesaj" bölümü düzeltilmeli. Mesaj geldiği zaman daha uyarıcı olmalı. dikkatle bakmazsanız farkedilmiyor. Başka sitelerde giriş yaptığınız zaman özel bir kutucuk ile uyarılıyor, benzer bir şey olabilir.

Birde sayın yönetici Avşarbeyi nerelerdedir? Epeydir görünmez oldu?

Ne demek istediğimi anlıyorsunuz herhalde. Bazı katkılarınız "yönetici" sıfatıyla olmamalı. Sadece yönetimsel duyurular, varsa eleştirilere cevaplar olabilir. Onun dışaındaki katkılarınızı -benim görüşüm- Avşaroğlu sıfatıyla yapmalısınız , teşekkürler.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

Similar topics

-

» SAYIN SITE YONETICISINE