netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SAYIN SITE YONETICISINE

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1SAYIN SITE YONETICISINE Empty SAYIN SITE YONETICISINE Salı Mayıs 12, 2009 12:06 am

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

IKI ISTEGIM VAR.

1- Eski sav kasabasi sitesinde vardi "kisa mesajlar" bolumu. Kasaba da vefat edenleri, haberleri,birbirimize kisaca takilmalari buradan yapiyorduk. AYNISINI -benzer de olabilir-ISTIYORUZ. Mesela sayin Suleyman bey benim "elestiriyorum" yazisinin yorumuna cevabi belliki gormemis. Ona boyle bir koseden hatirlatabilirim. Simdilik eski site "ruhuna fatiha" oldugu icin uyemiz azda olsa boyle bir koseye gerek var. Cevap verirken yapilacaksa "ne zamana yapilacak?" bildirilirse iyi olur.

2- Daha sonra isteyecektim bu vesile ile rahat isteyebilirim. Savli'larin nasil eglendigini gorduk.Gozumuz gonlumuz... Ama baska seylerde istiyoruz. Biraz zaman alacak olsa da rahmetli eski hocamiz BEKIR AVSAR vb. kisilerin goruntuleri, mevlidleri, Tevfik hocamin birtakim konusmalari,ezanlari, rahmetli Kellamad'in siirleri... Ses, goruntu ne varsa istiyoruz. Biraz zahmetli olsa da bittigi zaman guzel olacak. Sen nereden bulacagini bilirsin. Iki adres vereyim: a) Sait Avsar b) Tevfik hoca'nin hanimi. Tevfik hoca'nin haniminda Kellamadin sesi oldugunu biliyorum. Daha cok bulursun.

Zor olmasina ragmen basaracagina inanarak simdiden tesekkur ediyorum.

2SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Salı Mayıs 12, 2009 12:48 am

suleyman

suleyman

Itri kardeşime katılıyorum.dahası savkasabası site yöneticisi sayın kamil tulum isteyen varsa buyursun yönetimi devralsın demişti öyle hatırlıyorum.bu işi sevgili Avşarbeyi pekala götürebilir.zira güzel kasabamın adının komleksli,alıngan ve dar düşünceli,küçük olsun benim olsun mantığı ile haraket eden güdük düşünceli tiplerin elinden kurtulması çok acil bir ihtiyaç haline gelmiştir.benim kasabamın sitesinde siyaset te olmalıdır.risalei nurda dahası beğendiği güzel bir kız resmini bir gencimiz pekala sitede gösterip nasıl ama diye yorumlayabilmelidir.kasabamın adının böyle güdük düşünceli insanlarla anılmasını açıkçası hazmedemiyorum.selamlar.

3SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Salı Mayıs 12, 2009 10:40 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

arkadaşlar ben bu siteyi açarken malum sav sitesi vardı, altenetif olarak malum sitede siyaset yasak diye sadedece ve sadece siyaset yapmak için interneten bedeva forumlar bulmak suretiyle açtım.açarken de bütün hassasiyetimi dikkate alarak hareket ettim.anlık ileti olarak forumun en altında da bölüm açtım, yani anlık iletiler için.foruma giren herkez eyer forumda ise formun aşağıdaki anlık iletilere girdikden sonra forum daki kişilerle rahat görüşebilsin diye.hal böyle olunca bende elimden gelen her şeyi yapabilirim.video resim vs yeterki forumda olanlar benden istesin,açmış olduğum forumda günlük istatislerden çıkardığım şudur,bu sitede azımsanmıyacak kadar kişi günlük olarak ziyaret etmektedir.ama ben şunu isterim ki.. foruma giren herkez bir fikir veya düşüncelerini yazsın.bakıp bakıp da gitmesin.selamlar

En son yönetici tarafından Salı Mayıs 12, 2009 9:42 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://savkasabasi.org

4SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Salı Mayıs 12, 2009 9:14 pm

suleyman

suleyman

Sav kasabası halkının nur topu gibi bir elektronik fotoğraf albümü oldu desenize.bakmayın espri yaptığıma,şu yaşananları ne aklım nede mantığım alıyor.düşünsenize kasabamdan bir genç odtü gibi özgür düşünceye değer veren,bilimi rehber edinen,uluslararası haklı bir üne ve yere sahip,türkiyenin gururu bir okuldan mezun oluyor.sonrada hobi olarak yaptığını düşündüğüm bir uğraşı inanılması güç yasakçı,alıngan bir zihniyetle yönetiyor.garip gerçekten çok garip.gülermisin ağlarmısın.selamlar.

5SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Mayıs 14, 2009 3:11 am

Itri

Itri

Sayin site yoneticisi. Kisa mesajlarin oldugunu soyluyorsun, kimse kullanmadigina gore, kimse farkinda degil. Bir kisa mesaj gec bizde ogrenelim. Bu kisa mesajlar goze carpan bir yerde olmasi lazim. Uye profillerinin oldugu yer olabilir.
GENEL OLARAK: Her ne kadar sevdigim bir site de olsa ismi dolayisiyla genis katilim biraz zor. Avsarogluna biraz kizanlar falan olabilir. Adi ustunde "kisi" ismi oldugu icin herkeze albenili gelmez."Sav Kasabasi sitesi" ise koy ismi oldugu icin herkez benlenerek giriyordu. Onun icin cok uyesi var. Sav'in ismi tiklandigi zaman o da geliyor, insan gordukce begenebiliyordu. Bu siteyi ise sadece bilenler gorebilir. Bir de yaz gunu olunca bizim millet yazmayi pek sevmez, birde yazin isi-gucu olunca site kaliyor, Suleyman'la bana. Bakin Akkaya uyeymis daha ilk mesajini yeni atiyor. Onun icin sayin yonetici simdilik herkez bakar, gider, yazan cikmaz.
SIYASI DURUM: Daha herkez karsit fikirleri dinleyebilecek, onlarin da bir hakki oldugunu kabul edecek fikri olgunlugu yok. Onun icin Suleyman beyin ve benim hayalinde "bir sitede hersey olmasi lazim" diye dusunsekte bunu herkez kabullenemiyor. Kiziyor,kusuyor,birakiyor.Yazdiginiz seylerden dolayi sizi yillarca "seyci" diye adlandirabiliyorlar. Bakin "Sav sitesinde" bile siyaset olmadigi halde kusen ,kizan, darilan zulfuyara hosgelmeyen olabilmis.- ki site yoneticisi boyle bir duzenleme yapmis. Yoksa kendi kafasina gore yapacagina inanmiyorum. Onun icin bir sitenin icinde hersey oldumu kaldiramiyoruz.Keske olsa.
OZGURLUK meselesine gelince: bu sitenin bile o kadar ozgur olduguna inanmiyorum. Mesela; Reis 32 bazi goruslerini yazdiginda yonetici siddetle elestirip "yaziyi kaldiracaktim" dedi. Halbuki adam kimseye hakaret etmeden goruslerini yaziyor. Bize dusen cevap vermek. Reis 32'nin bir ara "devir-teslim"de bir mesaji vardi, birgun baktim yok. "Yonetici mi kaldirdi?" derken bir gun sonra yine geldi. Kendi mi kaldirmisti, bilmiyorum.Sitemizde hakaret te yasak oldugu halde ben dahil hepimiz yapiyoruz.( Ben Yaziciogluna saldiri'da yaptim baskasi baska yerde) Demek ki hakaret ozgurlugu var. Bu da eger site uyeleri daha genis olsa cok kisiyi kirabilir.
SONUC: Suleyman beyin bir lafi var: "Sayin Tulum bu siteyi isteyene devredebilir" seklinde. Eger mumkunse Avsaroglu, Mehmed Pala, Sicanin Ali vb. bilgisayardan anlayan gencler yapabilir.Veya bu site adini "sav koyu" gibi bir-iki harf degistirerek, genellesebilir.
Goruslerim bunlar,saygilarimla...

6SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Mayıs 14, 2009 6:23 am

suleyman

suleyman

Sevgili Itri,dediklerin doğru bir kaç noktaya daha değinip görüşlerimi aktarmak istiyorum.kamil tulum beyfendinin siteyi isteyene devretmesi fikri benim lafım değil kendisinin bir sözüdür onu belirtmekte fayda var.ikinci bir noktada şu ki sevgili ıtri;bu iş zorla olmayacak.önce o kültürün yerleşmesi lazım.bizim en büyük dezevantajımız savkasabasi isminin kullanım hakkının sanal ortamda kamil tulumda olması.o site avşaroğlu yada avşaroğlu düşüncesinde(geniş karınlı,severek yapacak,ileri görüşlü,modern vs.)birine ivedilikle devredilirse dediklerinin bir çoğu gerçekleşir.yoksa uzatmanın,kendimizi boşu boşuna germenin bir anlamı yok.kaldı ki sayın kamil tulumun da o adı vereceğinden artık kuşkuluyum,zira eğitim seviyesi ile hayata bakışı oldukça ters orantılı.selamlar.

7SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Mayıs 14, 2009 9:24 pm

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sayın site üyesi arkadaşlarım.site hakkında sayın ltri kardeşime bazı görüşlerine katılmıyor değilim.bir genelleme yapmak gerekirse: kasabamız adına sayın kamil kardeşimiz sav kasabası.com adlı site oluşturmak suretiyle birkaçyıldır kasabamıza dair konuları fikirleri tartışma fırsatını yakaladık.çok da beğeniyle paylaşımlar yaptık.ancak arkadaşımızın işi veya konumu itibariyle,siyasi fikir ve düşüncelerimizi paylaşamıyorduk.kendilerine saygı duyarız.2009 malhalli seçimleride yaklaşıyordu. kasabamızda böyle siyasi fikirlerimizi paylaşacağımız bir yer olsun istedim.dolayısı ile kasabamızla alakalı konuları sav kasabası.com da tartışalım.siyaset konularını da burada paylaşarak ve tartışarak da bu eksikliği giderelim istedim.
ıltri kardeşimin GENEL OLARAK paragrafına gelince mevcut sav kasabası.com adlı sitemiz varken karşısına alternetif bir site oluşturmak zaten yakışıksız olurdu.ben sadece siyesi konular için düşünüp,sav sitesinin formatına uygun olmayan konuları sayın kamil kardeşiminde rızasını alarak sav kasabası.com dan bağlantı yapmak suretiyle katkıda bulunuyordum.bu bir başlangıç olup zaman içerisinde isim değişmesi gerekirse daha genel bir isimle yola devam ederiz.hem bana kimse kızmaz Smile ben herkezi seviyorum.herkez yerinde sağ olsun.
SİYASİ DURUM paragrafın da.ise her kez zaman içerisinde tartışa tartışa gereken olgunluğa ulaşacağımızı düşünüyorum.
ÖZGÜRLÜK konusuna gelince kişilerin kendilerine hakaret olmadıktan sonra gereken özgürlük olduğunu sanıyorum.şimdiye kadar hiç kimsenin mesajını silmedim diyebilirim.
konu hakkında görüşlere saygı duyarak kırmadan yıkmadan daha iyilere doğru ...

8SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Cuma Haz. 12, 2009 4:48 pm

Itri

Itri

Sayin yonetici. Anasayfa da "Buradan bana ulasabilirsiniz" dediginiz yerden bir-iki mesaj gonderdim , cevap yok.

Bu arada sorunu hallettigimizi bildiririm. E suc yine sizde kardesim, site kuruyorsunuz, site islemlerinin yabanci kelimeri cok, ne dedigini anlamiyoruz. Onun icin bir takim sorunlar yasiyoruz.

Saygilarimla.

9SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Çarş. Nis. 21, 2010 7:12 pm

Itri

Itri

Site yönetimi biraz zordur herhalde kabul ederim.

Bize düşen görevlerden birisi "fikri takiptir." Site başkanı unutur, ama Allah'tan site unutmuyor. Şöyle eskileri bir karıştırdım; ne istemişiz, başkan ne yapmış diye: Söz verdiği halde sözünü yerine getirmemiş:

Sevgili Başkan Sevgili Hocamız Bekir Avşar'ın var olan kayıtlarını koyacaktın? Bir sene geçmiş ve daha ortalıkta bir hareket yok. Sanki olacağıda yok gibi. Sayın başkan bu iş site de var olan diğer videolardan daha mı önemsiz???

2- Sitedeki yazılar bana göre küçük fontlu: Biz yaşlanmaya başladığımızdan artık göremiyoruz. Çözüm elimizde büyütmek: Fakat yapamıyoruz? Büyütmek istediğimizde şöyle bir [size=18]şey çıkıyor. O zaman söyleyin nereden yapabiliriz, veya biz eksik mi yapıyoruz?

Eğer yine "olacak" diye söz verirseniz takip edeceğiz ve yine soracağız, ama eğer mümkün değilse o konu burada kapanmış olacak. Selamlar.

10SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Cuma Nis. 23, 2010 11:50 pm

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sevgili iltri eleştiriler için teşekkür ederim.söylemiş olduğunuz video görüntülerini aslında daha önce burada düğünlerimiz adlı forumda yayınlamıştık,sizin site ziyaretleriniz de olmadığınız zamanlara denk gelecekki.görememiş olabilirsiniz.şimdi de savtubeye tekrar yükledim, yinede kasabamıza maal olmuş büyüklerimizin görüntülerini elimize geçtikçe inşaallah burada paylaşmaya çalışacağım.1987 nyılında baddaşın düğününde çekilen video görüntülerinin bir kısmını videolar bölümünde savtubeden izliyebilirsiniz.
sitede de ki yazı büyüklüğünü biraz da büyüttüm,daha iyi daha kaliteli olabilmek için biraz da sitedeki sevgili üyelerimizin ne istedikleriyle alakalı olacaktır.elimden geldiğince daha iyilere doğru inşaallah gideceğiz.

11SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Cuma Nis. 30, 2010 7:19 pm

Itri

Itri

Her şeyden evvel sayın yöneticiye özür borçluyum. Hemen ödeyeyim: Özür dilerim. Görmemiştim. Seyrettim, görüntüler çok bozuk. Mümkünse DVD formatında olabiliyorsa iyi olur. Ancak;

Benim beklentim farklıydı. Böyle mevlid değil, sohbet ettiği , güzel güzel konuşuverdiği (Said Avşar da olduğunu duymuştum) görüntülerinden istiyoruz. Ayrıca geçen hafte yemeğini yediğimiz Tevfik hoca nın merhum eşinde Kel Ahmed' in ses kayıtları, Tevfik hocanın ses kayıtlarını duydum alınıp kullanılabilir.
2- Siteyi üye olmadan gezenler son konuları göremiyorlar. Teknik olarak görmeleri mümkün değilmi? Bence görülse iyi olur, diye düşünüyorum.

Sevgiler.

12SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Tem. 22, 2010 5:27 am

Itri

Itri

Itri demiş ki:,Benim beklentim farklıydı. Böyle mevlid değil, sohbet ettiği , güzel güzel konuşuverdiği (Said Avşar da olduğunu duymuştum) görüntülerinden istiyoruz. Ayrıca geçen hafte yemeğini yediğimiz Tevfik hoca nın merhum eşinde Kel Ahmed' in ses kayıtları, Tevfik hocanın ses kayıtlarını duydum alınıp kullanılabilir.
2- Siteyi üye olmadan gezenler son konuları göremiyorlar. Teknik olarak görmeleri mümkün değilmi? Bence görülse iyi olur, diye düşünüyorum.

Sevgiler.

Bu husuta bir çalışmayı hala bekliyorum..
İki teklifim daha var:

1- Kısa mesajlar bölümünü de herkezin görmesi lazım.. Sayın Rafet sarı karşı çıkacak. Ama hatırlatayım: Sayın sarı önceden senin dediğin gibi idi, hiç bir pratik faydasını görmedik. Siteyi topu topu 10 kişi idare ediyoruz. Onuda kavga gürültüyle..
O zaman sen anlat sayın rafet bey bunun pratik faydası nedir?

2- Sayın Yönetici Sav halı saha turnuvaları gerçen sene haber-fotoğraf- sonuçlar işlendi, bu sene yok.. Eğer kimse koymuyor, yazmıyorsa bu işe birini görevlendirmeniz gerekir, geçip gidiyor..

Şimdilik fikrim bu kadar..

13SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Tem. 22, 2010 6:54 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

benimde tekliflerim olacak. benim asıl karşı çıktığım selamsız sabahsız siteye girilememesi idi ve hala aynı düşüncedeyim.pratik faydasından çok ``asil `bir site olabilmekti.sayın yönetici kızabilir. şundan dolayı sınırsız özğürlük olamaz yani her şeyi kabul edip yayınlamak bana göre olamaz.ha bunu yapmışta sayılamaz.ama kaçırdığı yerler var bana göre.bunlar çok önemli değil bu benim fikrim.
kısa mesajlara gelince şerit halinde olması lazım şimdiki özele giriyor. tekliflerimden bi tanesi eski siteden bir bağlantı bu nasıl sağlanır bilmiyorum,aslında o yöneticininde olumlu bakması lazım diye düşünüyorum.ve çoğunluğun fikrine karşı değilim.şimdilik bu kadar..

14SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Tem. 22, 2010 9:01 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

arkadaşlarım.şindi takıldınız bir kısa mesaj muhabbetine,normalde forum sitelerin de kısa mesaj formatı olmaz,forum bir tartışma platformudur.kısa mesaj modülü etik olarak forumlara uymaz bana göre. bu bir .ikincisi sayın rafet sarı şeritler halinde dediniz olay veya kısa mesaj modülü,bu siteye uymuyor alt tabanı musait değil.ancak illa kısa mesaj atılacak sa sitenin ana sayfa altın da bulunan chat box bölümü var oradan sitedeki onlin arkadaşlar varsa onlar da chatbox sa girdilerse aynen msn deki gibi kısa mesajlaşabilirler.istenilen kısa mesaj modülüne çok uğarştım ancak kullandığımız wep sitenin veri tabanı kabul etmiyor.ben elimden geleni yapıyorum.taktir tabiki sizlerin.

15SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Perş. Tem. 22, 2010 11:01 am

Itri

Itri

Sayın Yönetici,
Benim mesajıma niye cevap vermiyorsun BİR.
İKİNCİSİ Şu an sitede var olan kavga ortamından şahsen fena halde rahatsızım. Eminim bir çok kişi de aynı fikirdedir. Bu bize asla yakışmıyor.
Nasıl olacak bilmiyorum, kimsenin özgürlüğünü kısıtlamadan, ama bu kavgalarında bir önüne geçilmesi gerekmekte..
Bunu da senin yapman gerekir.

16SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Cuma Tem. 23, 2010 2:15 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

bu kadarını bile taktir ediyorum yalnız siteninde bazı ilkeleri olması lazım bu çok önemli.nasılmı...özellikle savın aşağılanmasına göz yumulamaz.-1 sav için ve memleket için değeri olmayan bir şey ifade etmeyen hiç bir şey yayınlanmamalı bu benim fikrim bu-2.
kısa mesaj muhabbeti önemli. giriş yapılmadan mesajlar orda görünsün şimdiki yeri bana göre iyi.yoksa budamı olamaz.bilmem

17SAYIN SITE YONETICISINE Empty Geri: SAYIN SITE YONETICISINE Salı Kas. 09, 2010 3:44 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

site yönetimi demiş ki:arkadaşlarım.şindi takıldınız bir kısa mesaj muhabbetine,normalde forum sitelerin de kısa mesaj formatı olmaz,forum bir tartışma platformudur.kısa mesaj modülü etik olarak forumlara uymaz bana göre. bu bir .ikincisi sayın rafet sarı şeritler halinde dediniz olay veya kısa mesaj modülü,bu siteye uymuyor alt tabanı musait değil.ancak illa kısa mesaj atılacak sa sitenin ana sayfa altın da bulunan chat box bölümü var oradan sitedeki onlin arkadaşlar varsa onlar da chatbox sa girdilerse aynen msn deki gibi kısa mesajlaşabilirler.istenilen kısa mesaj modülüne çok uğarştım ancak kullandığımız wep sitenin veri tabanı kabul etmiyor.ben elimden geleni yapıyorum.taktir tabiki sizlerin.

ana sayfada, şu an görünen ve kayan kısa mesajlar varken,kısa mesaj modülü bu siteye uymuyor yazınız hakkında, makul sayılabilecek neden ve bilgi alabilirmiyiz sayın yönetici ve sayın site yönetimi..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]