netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

haber 32

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1haber 32 Empty haber 32 Çarş. Ekim 06, 2010 3:33 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,19,0">

http://savkasabasi.org

2haber 32 Empty Geri: haber 32 Çarş. Ekim 06, 2010 10:40 am

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Görelim bakalım kongre de kim başkan olur.
Şahsen Çiller in bu saatten sonra bu teklifi kabul edeceğini sanmıyorum. Ama belli de olmaz.
Diğer en yakın isim ise Mesut Yılmaz gibi..

ESAS SÖYLEMEK İSTEDİĞİM İSE:

Sayın yönetici tinerci çocukların videosuyla bizi canevimizden vurdun. Onu niye normal konulara koymadın?

Eğer duygu sömürüsü yapmıyorlarsa-ki sanmıyorum. bu çocuklara el uzatmak gerek.
Türkiye de çığlığı duyulmayan daha nice tinerci çocuklar var. Birşeyler yapmalı...

Devlet bunlara el atıyordur aslında. Ama devletin eli nereye kadar uzanıp, nereye ulaşamıyor, bilmiyoruz.

İnsan üzülüyor..

3haber 32 Empty Geri: haber 32 Cuma Ekim 08, 2010 12:58 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

evet bencede çiller kabul etmez.. siyaseti bitireli çok oldu zannediyorum. ama sanırım, gelmek isterse kendi üstünde kimseyi istemeyecektir buda onun hakkıdır...çünkü, cesaretli,bir kişiliği var ve sayısı azalmış doğru siyasetçilerdendir.

ama gel görki,türkiyede siyaset denilen, melanet şey son günlerini yaşamakta.
dolayısıyla ortaya çıkmanında pek manası yok sanırım..

4haber 32 Empty Geri: haber 32 Cuma Ekim 08, 2010 9:33 am

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

ya hüseyin abi.erbakan hesap,soyluyu partiden kovdunuz.ve şimdi de partinin başına adam arıyorsunuz.temcit gibi hesap ısıtıp ısıtıp milletin önüne çilleri koymaya çalışıyorsunuz.sizin borunuz ekiden ötüyordu.şimdi işler değişti, bunu artık anlayın zaten çiller de çağırsanız gelmeyecek. neden mi?çünki kazın ayağı sizin düşündüğünüz gibi değil de ondan.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]