netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

nuri uğur amcamız vefat etti

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1nuri uğur amcamız vefat etti Empty nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 1:47 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

kasabamız eşrafların dan tekler mahallesin de ikametgah eden nuri uğur amcamız vefat etmiştir.bugün öğle namazını müteakip tekler mah camiinden cenazesi son yoldculuğuna uğurlanmıştır.yakın dost ve akrabalarına baş sağlığı dileriz.
nuri uğur amcamız vefat etti Sit10

http://savkasabasi.org

2nuri uğur amcamız vefat etti Empty Geri: nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 2:00 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

Allah rahmet etsin. mekanı cennet olsun.

3nuri uğur amcamız vefat etti Empty Geri: nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 3:04 am

ibrahim gül

ibrahim gül

allah rahmet eylesin.yakınlarına sabırlar versin.
ve yukarıdaki fotoğraftaki 4 lü kare tamamlanmış oldu kadro tamam o rada. savdan yok oldular.

4nuri uğur amcamız vefat etti Empty Geri: nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 7:37 am

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Allah rahmet eylesin.

5nuri uğur amcamız vefat etti Empty Geri: nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 8:32 pm

Itri

Itri

Allah rahmet eylesin,

Yakınlarına sabırlar versin...

Ben tokuroğlu nun yanındaki şahsı tanımadım tanıyanınız varsa söylermisiniz?

6nuri uğur amcamız vefat etti Empty Geri: nuri uğur amcamız vefat etti C.tesi Tem. 31, 2010 9:38 pm

ibrahim gül

ibrahim gül

sn ıtri mrh tokuroğlunun yanındaki kayın biraderi mrh yahya uğur ıspartada ikamet ediyodu.diğerleri 3ü de amca çocukları bildiğim kadarıyla.savda mrh şevket uğurun abisi tabi yanılmıyorsam.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]