netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

GÜNDEME DAİR BİR SORU

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1GÜNDEME DAİR BİR SORU Empty GÜNDEME DAİR BİR SORU C.tesi Kas. 07, 2009 5:13 am

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Son günlerin popüler gündemi konusunda neden kimse bir yorumda bulunmuyor?

Değerli katılımcıların fikrini öğerenmek güzel olacaktı ama kimse yazmamıs.

KONU: Islak imza ve Demokrasilerde ordunun yeri neresidir?

NOT: "Siz neden yazmıyorsunuz" diye soracak olursanız, henüz tam müsait değilem.

2GÜNDEME DAİR BİR SORU Empty Geri: GÜNDEME DAİR BİR SORU Cuma Nis. 16, 2010 6:15 pm

Itri

Itri

Baktım kimse bir şey yazmamış Sağolsunlar ne yapalım.

Ama bir sürü konu sıralayıp yazanların esas meselede ve sistemin özüne dair en büyük sorun olan ve bir anayasal suç olan DARBE konusunda;

yine bir anayasal güvence olan ADALETİN ÖNÜNDE HERKEZİN EŞİT OLMASI gerekirken yaşanan son olaylarla bu ilkeninde bizzat adaleti uyguluyanlar tarafından ihlal edilmesi ve sanki vatandaşa EY VATANDAŞ SEN YARGI ÖNÜNDE EŞİT DEĞİL İKİNCİ SINIFSIN. KURALLAR HERKEZİN İŞİNE, SOSYAL KONUMUNA VE GÜCÜNE GÖRE DEĞİŞİR denirken bizim bazı arkadaşlarımızın hala tarafgirlik belasıyla aslı astarı olmayan haber ve yorumda desteksizce bulunması;

GERÇEKTEN ÇOK MANİDAR.

(Ben ise yine yazmayacağım. Olan herşey milletin gözü önünde oluyor. Gazete okuyan herkes kendi yorumunu yapıyordur. Hem Türkiye tam özgür düşüncelere açık değilki. Bu konular netameli konu. Bende herkezin sağ duyusuna bırakıyorum.)

Not: Yanlış anlaşılmasın niye bana cevap yazmadınız, demiyorum herkez ayrıca bir konu açabilir ve yorumlayabilirdi.

3GÜNDEME DAİR BİR SORU Empty Geri: GÜNDEME DAİR BİR SORU C.tesi Nis. 17, 2010 8:09 am

hasan şahin

hasan şahin

tek kelimeyle tayyibe helal olsun derim bide muhsin yazıcıoğlu vardı onu yediler oda herşeyi biliyodu ama tayyibi kolay kolay yiyemeyecekler orduda temizlenecek merak etme ülkem çok güzel bir memleket olacak ileride yanlız tayyibe bi 10 sene daha lazım

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]