netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

muhtar soylu

muhtar soylu

SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ Sayfa1
SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ Sayfa2b

SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ Sayfa3

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

sanal alemin nimetlerinden faydalanmak diye buna denir.eskiden muhtarlarımız kahvehane camlarına asarak duyurmak istenilen duyuruları oralardan okurduk,şimdi ise dünyanın neresinden okursan oku.eee tabiki muhtarımız bu konuda zamana ayak uydurursa oluyor,teşekkürler muhtarım eline sağlık.

http://savkasabasi.org

muhtar soylu

muhtar soylu

saygı deger yönetici avşar beyi gösterdigin ilgi ve alakaya teşekkürler bana yazmış oldugun anlamlı yazından sana çok teşekkürlerimi iletirim sizlerinde destegi ile daha güzel şeylere imza atacagız saygılar sevgiler AŞAGI MAHALLE MUHTARI MEHMET SOYLU

akkaya

1990 doğumlu olanların listesini inceledim ancak, oğlumun ismini listede bulamadım.Mehmet Akif AKKAYA 1990 Isparta doğumlu ve Sav Ksb.nüfusuna kayıtlı.Sevgili Muhtar kardeşimden konu ile ilgili bir cevap alabilirsem memnun olurum.Selamlar, hayırlı ramazanlar.

muhtar soylu

muhtar soylu

slm akkaya kardeşim oglum mehmet akif akkayanın ismini listede göremedim diyorsun farkında isen ben listeyi aynen siteye attım birde kendi oturdugun mahalle muhtarı ile görüş belki oradadır selamlar

akkaya

Teşekkür ediyorum Mehmet kardeşim. Dediğin gibi ısparta da ikamet ettiğimiz için belki mahalle muhtarlığımıza gelmiş olabilir.

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]