netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Ne güzel...!

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Ne güzel...! Empty Ne güzel...! Çarş. Ağus. 19, 2009 7:04 pm

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Yıllar evvel bırakmıştım her duyduğuma inanmayı.okuduğum bir haberi,edindiğim bir bilgiyi başka bir kaynaktan başka bir uzmandan teyit etme alışkanlığım bana çok fayda sağladı ileriki yıllarda.bu bağlamda (bana göre)eşinden resmi olarak boşanan bir kadın veya erkek (imam nikahı olsa bile)dinen BOŞ oluyordu.(onlara göre ise imam nikahı olduğu müddetçe sorun yoktu)neyse konumuz bu değil konumuz bugün okuduğum bir haber; içeriği ise şöyle:devlet annesinden veya babasından emekli aylığı alabilmek için eşinden anlaşmalı boşanan kadınların peşine düşmüş.sadece zonguldakta böyle 1200 kadın varmış.türkiye genelinde ise bu sayı 100.000 e ulaşıyormuş.Eeee... haberin güzelliği nerde derseniz,yıllardır bilinen,üzerine bir türlü gidilemiyen bu gerçeğin,bu üzücü haksız,haksızlıktan öte kul hakkına giren bu inanılmaz cinliğin en sonunda düzeltilmesi.merak ediyorum acaba bizim kasabada da var mı bu tür bir hile?selamlar.

2Ne güzel...! Empty Geri: Ne güzel...! Salı Ağus. 25, 2009 6:52 am

yalnız.kurt

yalnız.kurt

sanırım yok abi dul bayanların maaslarını postaneden veriyorum hepside kocası ölmüş olanlar, burdan da suna ulaşabiliriz bizim halkımız ya çok önem veriyor bu kul hakkına yada böyle bir uygulamadan haberleri yok Smile umarım ilk şıktır...

3Ne güzel...! Empty Geri: Ne güzel...! Salı Ağus. 25, 2009 9:15 am

suleyman

suleyman

Teşekkür ederim.bilmek güzel.ve umarım ilk şıktır sevgili Yalnızkurt.selamlar

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]