netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

GÜZEL HABERLERDEN...

2 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1GÜZEL HABERLERDEN... Empty GÜZEL HABERLERDEN... Paz Nis. 18, 2010 9:21 am

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Merhaba arkadaşlar.

Hep karamsar olay ve yorumlara değinmeyelim. Güzel haberleride duyuralım. Gerçi bu haberi Mersin muhabirimizden duymak isterdik. Ama duymamış görmemiş olabilir,onun için ben aktarayım:

Cumartesi Zaman gazetesi yazıyordu: "Mersin'de bir dünya rekoru kırılmış" Hangi konuda?

Haber şöyle: "Kitap kültür günleri" şenliği kapsamında Tevfik Sırrı Gür stadında toplanan 20 bine yakın öğrenci ve velileri "Haydi beraber okuyalım" sloganıyla rekor denemesinde bulundu.Kitap okuma rekorunun Guınnes'e girmesi için noter tutuldu. Mersin 9. noteri Yavuz Savaş 15 ila 20 bin arasında bir katılım tahmin ettiklerini kesin rakamın dağıtılan fişler sonunda ortaya çıkacağını söyledi. Valilik, Milli Eğitim Müdürlüğü, Sosyal yardım ve dayanışma vakfı ile NT mağazalarının organize ettiği bu şenliği vatandaşlarda tirübünden takip ettiler."

Herşeyin görüntüye boğulduğu bu zamanlarda kitaba yönelmek tebrik edilecek bir durum:

Emeği geçenleri ve Mersinlileri tebrik ediyoruz.

2GÜZEL HABERLERDEN... Empty Geri: GÜZEL HABERLERDEN... Paz Nis. 18, 2010 9:59 am

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

teşekkür ederim sayın ıltri.ancak zaman gazetesine nt mağazalarıana allerjim var ki neden, bu insanların samimi olduğuna inanmadığım için.nerden çıkardın de,samimi değilller çünki...ilk çıktıkların da içlerinde idim.ozamanlar sami idiler.nerden bildin.?beraber okuduk?ee niye böyle düşünüyorsun diyebilirsin..el cevap,bütün samiyetleri çıkarlara bağlı ve kimden bir yani domuz dan tüy kopar koparırız kar, diye düşünen insanlar benim için ne nt mağazalı ve de zaman gazetesi bitmiştir.bu da benim görüşüm....haaaa şunu söyleyeyim sakın haaa anmasınlar, beni de ergenekoncu diye ilan etme,hakkımı yersin bir de kul hakkını yeme emi yılarca zaman gazetesine abone oldum ve yıllarca nt mağazalarından alışveriş yapmışım .neden sadece islamiyete kazandırmak adına...ama şuan inan küsüm....haaa demeki sen ülkücüsünde onadan hayırrr artık...kendimcee ,vatanını sevan Allahını seven yalnız peygambere biat eden insanım.özü sağlam sözü sağlam bir insanım.ve olmaya calışacağım.

3GÜZEL HABERLERDEN... Empty Geri: GÜZEL HABERLERDEN... Paz Nis. 18, 2010 9:23 pm

Itri

Itri

Sayın Reis 32 görüşlerin senin özel durumundur,bir şey diyemem. Ama haberin güzelliği "kimin tarafından verildiği" veya "kimin tertiplediği" ni önemsiz kılıyor. Yani bu haberi Cumhuriyet bile vermiş olsa tebrik ederdim.

Olması gereken budur,saygılarımla...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]