netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

örenek muhtar

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1örenek muhtar Empty örenek muhtar Cuma Mart 04, 2011 9:39 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

haber 32 de çıkan habere göre örnek muhtarımız.

04 Mart 2011 / 13:27Sav Kasabası Aşa Mahalle Muhtarı Mehmet Soylu, mühür parası almıyor, muhtarlık tesisinin kirasını da cebinden ödüyor.
Reklam 2004 yılından bu yana muhtarlık görevini yürüten Merkeze bağlı Sav Kasabası Aşağı Mahalle Muhtarı Mehmet Soylu, kendi imkanları doğrultusunda Sav kasabasına şirin bir muhtarlık odası dizayn ettiğini belirtti.

Daha önceleri Sav Kasabası’nın bir muhtarlık odası dahi olmadığını bütün işlerini ayakta hizmet verdiğini dile getiren Soylu, şimdi ise Sav kasabasına kazandırdığı odanın mutluluğunu yaşıyor.

Artık Muhtarlık Odası’nda Sav kasabası halkının işlerini daha güzel yürüttüğünü belirten Muhtar Soylu, “Günün belirli saatlerinde muhtarlıkta bulunarak vatandaşların istek ve dileklerini yerine getirmeye çalışıyorum” şeklinde konuştu.

Soylu, “Köyümüzdeki birlik ve beraberlik bana hizmet aşkı vermektedir. Bu beraberlik oldukça hizmetlerimiz devam edecektir” dedi.

Sav Kasabası Aşa Mahalle Muhtarı Mehmet Soylu, muhtarlık odasının kirasını da kendi bütçesinden karşıladığını ve vatandaşlardan da mühür ücreti almadığını sözlerine ekledi.

http://savkasabasi.org

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]