Öncelikle hepinize SELAMUN ALEYKUM
Sevgili arkadaşlar bir keresinde SIRLAR DÜNYASI adlı programı izlerken hoşuma giden bir bölüm vardı.Bunu size aktarmek istiyorum:
Bir aile vardı.Bu aile çok zengindi.Fakat dini inanışları yoktu.Fakat kızlarının dadısı imanlı idi.Ve kızlarına sürekli yüce yaradandan bahseder; ona dua öğretirdi.Kızın annesi çok aksi idi ve kızının dua öğrenmesine izin vermedi fakat kız uğraştı ve başardı
SENELER SONRA...
Kız büyümüştü.Bir arkadaşının doğum günü partisine katılmıştı.Gece yarısı sarhoş olduğu için arabasını süremedi.Ve metro durağına geldi.Orada bir kadın daha vardı.Bir adam kızın yanına yaklaştı.Onu iyice süzdü.Bunu gören kız içinden dudaklarını kımıldatarak dua okudu.Sonra nedeni bilinmez ama adam oradan uzaklaştı...
Kız sabah kalktığı zaman gazetede bir de ne görsün?!O adam oradaki kadına o gittikten 5 dakika sonra tecavüz etmiş.Kız ailesine bir bir olanları anlattı.Ve son bir istekte daha bulundu.
--O ADAMIN YANINA GİDİP, ONDAN NEYİN VAZGEÇİRDİĞİNİ BİLMEK İSTEDİ.--
Ve bunu yaptı.O adama gitti ve sordu.O da :
Aslında istediğim sendin.Seni gözüme kestirmiştim.Fakat yanındaki adamlardan korktum. dedi.
Kız bunları ailesine bir bir anlattı.Ancak yanında adam falan yoktu.Sonra anladılar ki ALLAH onu korumuş.(ONA DUA ETTİĞİ İÇİN)Ve tüm aile namaza başlamışlar.Dadıda kovulmaktan kurtulmuş.Aksine herşeyi ondan öğrenmişler.
ALLAH HEPİMİZE BÖYLE KURTULUŞLAR NASİP EYLESİN...
İNŞAALLAH