netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET.

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Empty TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Paz Eyl. 12, 2010 10:45 pm

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Türkiye istatistiklere göre altıncı Referandurumunu yaptı.

Referandum sonucuna bakıldığında milletin kendi iradesine her geçen gün daha güçlü bir şekilde sarıldığını görüyoruz. İktidarın paylaşımı üzerine üzerindeki vesayetçi sistemi hergeçengün kırmakta. O azınlık elit kesimde bundan korkuyordu zaten. Eski CHP anlayışının demiş olduğu "Eğer halkın kendisine bırakırsak bu halk hilafeti geri getirir" sözü millete ait bir korkunun izlerini göstermekte.

Bu anlayış hala değişmiş değil. Çok değil daha bir önceki referandumda "Cumhurbaşkanını halkın seçmesi tehlikeli" diyebilmişti. Çünki halk seçerse CHP anlayışında- elitinde birini seçmez. Özal gibi "takunyalı" birini seçer. CHP nin halkı memnun etme gibi bir derdi yoktur. Çünki "halk bir şey anlamaz."

Raferandum boyunca yapılan bütün kara propagandalara rağmen- çünki muhalefet hiç bir zaman paketin içeriğiyle uğraşmadı, işi Erdoğan için bir güven oylamasına dönüştürmeye çalıştı- oyunu yutmadı ve net bir karar verdi.

"Net karar" diyorum, çünki şahsen ben bile sonucun bu kadar çıkacağına inanmıyordum. Birbirine yakın çıkan sonuç ise her ne kadar kabul olsa da net mesaj olmıyacaktı. ama neredeyse % 60 yakın çıkan sonuç her kesime net bir mesaj oldu.

Bence bu karar AK partiye ait bir karar değil,MİLLET İRADESİNİN ÜZERİNDE HİÇ BİR GÜÇ İSTEMİYORUM kararıdır ve "iktidarda kim olursa olsun millet iradesi herşeyin üzerinde olmalıdır." gibi bir mesaj içermektedir.

2TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Empty Geri: TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Ptsi Eyl. 13, 2010 12:00 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

seçimde yanılanda ben oldum. çünkü yaklaşık 70 gün önce 60şın üzende evet görerek 70lere dayanır diye yazmışken ve üstüne bahçeli yançizdiği halde doğudada bdp evetçileri baskıya alınca malesef 58 oldu. bence az ama, görünüşe göre başka parti kalmayacak. bu seçimden erdoğan en az 75 oy aldı. çünkü 3 partiye karşı nerdeyse en az 6 parti, 2 si, güçlü konumda mücadele ettiler böyle bakınca, erdoğan çok ama çok güçlenmiş oluyor buda farlı tarafı...önceden yazdığım gibi mhp yok olacak. chp dahada azalır mesala 20lere iner.ve süpriz olarak eskiden siyaset yapmış biri ortaya çıkabilir..ama tabi cesaretleri varsa......

3TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Empty Geri: TÜRKİYE SEÇİMİNİ YAPTI: EVET. Ptsi Eyl. 13, 2010 7:51 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

vatana millete hayırlı olsun. Very Happy

http://savkasabasi.org

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]