netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek Empty AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek Perş. Tem. 22, 2010 1:52 am

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

büyüksün tayyip artık kabul ettim.

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek 2 şafak türküsü...... artık herkes gocunmadan dinleyecek. işte demokresiden bir örnek

Itri

Itri
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Bence ülkücülerin şarkılarıyla meydana inse..
Mesela Uğur Işılak..
Mesela Ozan Arif..
Mesea 12 Eylüle şiirler yazan ülkücü şairler..
Mitinglerine 12 Eylül de hapis yatmış meşhur ülkücülerden bir kaçını, Alparslan Türkeş'in birkaç sözünü bayrak yapsa ..

Soldan pek alamaz ama ülkücülerden epey oy koparır. Çünki Devlet Bahçeli bu "Hayır"ı anlatamamakta.
Ve anlatamayacakta..

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

evet doğru anlatamayacak gerçek ülkücüler er meydanına çıkacak ve ülke şahlanacak.zaten türkeş olsaydı eminim tartışmasız evet derdi. aynı şey sol kesim içinde geçerli ecevit olsaydı o da evet derdi. zaten bana göre endişe kalmadı şu anki evetçiler yüzde 60 şın üzerinde. ayrıca siyasette ciddi temizlik başladı. ışılak olsun arif olsun şahsıma ait hiç ilgi çeken yanları yok. ha türkeşin bazı söylemleri bayrak yapılabilir.katılıyorum...selam..

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

Beğendikleriz...ve tartışılanlar.. konusu başlığı altında.. DEMİŞTİMKİ...avşarbeyi kardeşim. acaba esas bölücüğü ve ayrışmayı sağlayanlar bu ve buna benzer kişiler olabilirmi adam kürtçe şarkı okudu diye çatal,kaşık fırlattılar ve türkiyeden ayrıldı. onlarda bu vatanı sevenlerden bazıları.. AVŞARBEYİ DEDİKİ...okumasın kardeşim kürtce şarkı.burası türkiye.ne alaka.hem bu vatan da yaşıyacaksın hem de bölücük yapacaksın .onunart niyeti belli be kardeşim.pişirip pişirip önümüze koymasan.bu ülkede lazlarda var onların şarkılarını onların türkülerini niye seviyoruz.bölücülük yokta ondan .lazlar senden benden daha milliyeci.onlarda etnik kimliği ayrı.sen şimdi şarkıların da türkülerin de .memleketin temel esaslarını sanatın da yorumlarsan ayrımcılık yaparsan ben sana kaşık çatal değil kurşun fırlatırım.hadi gitsin yaa biz bunları çok gördük.rafet kardeşim .şaşıryorum gerçekten.biz uyuz keçi ,biz uyuz insan değiliz.nereden geldiğimizi nereye gideceğimiz pek ala biliyoruz.kimin ne yaptığını ne yapmaya çalıştığının hem de daniskasını biliyoruz .rafet kardeşim bunlar bayatladı artık.

________ ________
SÜLEYMAN DEDİKİ...sayın rafet sarı,ben adamın apo denen köpeğe methiyeler düzdüğünü söylüyorum sen ne diyorsun.adam teröre destek veriyor bunu da açık açık söylüyor diyorum sen ne diyosun.adam yemek yediği kaba pisliyor diyorum sen ne diyorsun.ya anlamıyosun,ya anlamak istemiyorsun.daha ne diyeyim.sana bi şey diyeyim mi;senin böyle düşündüğünü ilk gördüğümde şaka yapıyor sandım.devam et lütfen ne diyeyim,daha ne diyebilirim ki? BENDE DEDİMKİ...ÖNCE AVŞARBEYİNE.., sayın avşarbeyi kardeşim. ahmet kaya sol görüşlü olduğu için sana bölücü gibi geliyor. bazıları şarkılarıyla,sözleriyle bağımsızlığı,veya aynı değerleri savunmuşuzdur. ama nedense varılmak istenen yere gidememişlerdir. aslında bunun nedenide bellidir.
bölücülere gelince onlar hala en tepede duruyorlar zamanı gelince herkes öğrenecek..

madem burası türkiye, bütün dünyanın söylediği her şarkıyı,müziği, türküyü ve hatta kültürünü kabul edip dinleyelim.. fakat `kürtçe olursa dışlayalım..veya sol, veya milliyetçi,veya vs, vs.
bu ne yaman çelişki...ve ne kadar düşündürücü... malesef ` on parçaya bölünüp inandırılmış bir toplumuz
VE SONRA SÜLEYMANA DEDİMKİ.... .
konu değiştirip durma kardeşim doğan kürt çocuklara para verilip, verilmediğinden bahsediyordun okuyup araştırdığın kaynakları iyi araştırmanı tavsiye ederim.
madem terör başı denilen apoyo metiyeler düzdüğünü söylüyorsun o zaman yukarıda hürriyet gazetesi videosunu aç gör ne anladığını bana söyle, ve sonra çanakkale şiirini iyice can kulağıyla dinle aslında ne demek istiyor.ve sen bunlardan ne çıkarıyorsun
TAM BUNLARI TARTIŞİRKEN..yaklaşık 7-gün sonra ak partinin gündeminde olmayan bir toplantıya yani süpriz bir toplantıya girerek konuyla alakalı beni desteklercesine bir karar çıkması beni gerçekten duygulandırdı. şimdi bende haklı olarak diyorumki,gerekli gördüğünüz açıklamayı lütfen yapın...saygılar selamlar..AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek 0ve bu şarkıyıda yüksek bir sesle dinleyin. bu bir tavsiye.... AK PARTİ meydanlara AHMET KAYA ile inecek Lol

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

Eylüle isyan gibi....... Ahmet Kaya söylüyor.. dinlemek için yazıya tıklayın..

http://www.dinlemek.net/1506/ahmet-kaya-eylule-isyan-gibi-dinle.html

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

tıklamıyacağım dinlemek için,tıklamıyacağım yüzünü bile görmemek için.tıklamıyacağım kasabam da bu zihniyeti her fırsatta link koyarak aşifte edenlerle ortak olmamak için.tıklamıyacağım, çünki internet ortamın da amat kayanın şarkıları çok dinleniyor reytingini vermemek için.tıklamıyorum. çünki müslüman türküm.tıklamıyorum. çünki vatanımı seviyorum. tıklamıyorum çünki,vatanımı bölmek istiyen zihniyete karşıyım.tıklamıyorum çünki kasabam da her fırsatta bu basiretsiz insanların şarkılarını dinletmek için,
bir sebeb,bir maziret aramaya kalkıyorlar..sen amat kayayı sevebilirsin ama bölücüklük yapmakla tescillenmiş bir insanın müziklerini sav kasabası gibi nadide bir yerler de ,gerek sitelerimiz de,, iki de bir reklamını yapmana gerek yok.çok seviyorsan kendin dinle bize lazım değildir.sana son söz.. hubbil vatan minel iman.yani vatanı sevmek imandandır.hadis..bu insan bu katagoride yok...benim söyliyeceklerim bu kadar.....

rafetsarı

rafetsarı
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN
EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

nadide kasabanın, nadir reisi.. zaten bende nadide olanlar bilgilensin diye.... paylaşmanın değerini anlayabilecek olanlarla... paylaşım yaptığımı zannediyorum.
istersen sende,.. uzan arifi .....koyda, isteyenler milliyetçi bıyık görsün.. başka bi görünen yanı yok nasıl olsa..

sözle anlatılan şey,..yalan bile olsa,........kokusu,........gerçek olduğunuda haber verir, yalan olduğunuda............ böyle diyor büyük düşünürümüz, ..

Bu sosyal sitede link koymak ne zamandan beri aşifte etmek olmuş.herhalde afiş demek istediniz.aşifte................. başka bişey sanırım.

ahmet kaya sadece müzik söylemiyor müzikle beraber gerçekleri insanların yüzüne vurmakta............................. doğru olanda bu değilmi.....

Tıklama kardeşim, tıklarsan veya tıklamassan Müslüman Türklüğünündenmi olursun… .
şarkı şiir söyleyene bölücü diyenler bölücüdür.
Bölücülük kimliğini, kim tastik edip vermişte, balıklama atlıyorsunuz

Siyasi milliyetçiye göre, Zaten, bu vatanı,... sadece siyasi milliyetçiler sever, kürtler,türkler, ve diğerleri, sevmez…..çünkü kürttür, teröristtir,.....,türktür ...siyasi milliyetçi değildir, çoğunluk kısmı milliyetçilerin, milliyetçiliği işte böyle…..

sanatçımız reyting,veya kendini kabul ettirmek derdinde olsaydı sözünü yiyen, yani kıvıran, eyyamcı olsaydı vatanından olmazdı. diğerleri.... kürt sanatçılar hava alırdı.
Hem diğer kürt sanatçılarıda bi gözden geçir bakalım ne verip ne almışlar…ve onlara neden dokunan olmadı acaba.. ne garip değilmi…

tabir caizse…..doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar…ama ne yapılsınki, yürek büyük olunca,yüreğe hakim zorlaşıyor …

daha nicelerini...........kimleri.....daha çok var......savunulmayı hak eden........ eğrilip,bükülmeyen yoldaki taşa, ben takılmadım ama, belki başkası takılabilir diye ordan alıpta temele koyabilen zihniyette olan insanları,..........
kim olursa olsun,....linkinide koyarım,fotoğrafınıda,videosunuda, ve hatta yazarım`be kardeşim. Şimdilik bukadar…

saygı çerçevesi bozulmadıkça eleştirilerede açığım....sorularada teşekkürler….

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]