netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

zeki pala abimize Allahtan rahmet dileriz.

4 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1zeki pala abimize Allahtan rahmet dileriz. Empty zeki pala abimize Allahtan rahmet dileriz. Çarş. Ara. 30, 2009 3:41 am

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

29 aralık akşamı kalp rahatsızlığı nedeniyle hastahaneye kaldırılan,daha sonra hayata gözlerini yuman,yıllarca kasabamıza elektirik kurumunda hizmet vermiş,namı diyer elektirikci zeki abimize,Allahtan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileriz.kabri cennet olsun..

http://savkasabasi.org

2zeki pala abimize Allahtan rahmet dileriz. Empty Geri: zeki pala abimize Allahtan rahmet dileriz. Çarş. Ara. 30, 2009 8:38 pm

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Allah rahmet eylesin.gerçekten çok üzgünüm.gurbette olmak gurbette bu tür haberler almak insana daha bir zor geliyor.daha elime telefonu alıpta bi başsağlığı bile dileyemedim.neden bilmem bu tür konuşmaları bi türlü beceremiyorum.rabbim yakınlarına sabır versin.amin.

ibrahim gül

ibrahim gül

allah rahmet eylesin gerçekten acısı büyük oldu.
hele hele SN süleyman hocamın dediği gibi dışarıda öğrendiğin zaman insanın psikolojisi altüst oluyor.hocam buhafta sava gittim ancak cesaretimi toplayıp zeki abinin evine varamadım.kalanlara sabır dileğinden başka elimizden gelen olmuyor.hayat devam ediyor.

reis

reis
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

zeki abimize allahtan rahmet diler kederli ailesine baş sağsağlığı dileriz.kabri cennet olur inşaallah..

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]