netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

SAV HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ...

5 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

site yönetimi

site yönetimi
yönetim
yönetim

SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S114SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S211SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S311SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S411SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S511SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S611SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S710SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S810SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S910SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S1010SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S1110SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S1210SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S1310SAV  HALI SAHA MAÇLARINDAN FOTOLAR VE VİDEO GÖRÜNTÜLERİ... S1410

En son site yönetimi tarafından C.tesi Şub. 05, 2011 6:00 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

http://savkasabasi.org

yalnız.kurt

yalnız.kurt

sn yönetici çok güzel olmuş elinize sağlık her maçı böyle detaylı isteriz...

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Oh oh oh ne güzel ne güzel,pek güzel.teşekkürler.bayağı bir kalabalık seyirci gurubu da var çok sevindim.genci yaşlısı orda .buradan bizi pek okuduğunu sanmıyor ve düşünüyürum ama sayın başkandan da bir isteğim olacak,hani eskiden ısparta sporun arka sahasında ve kıraçlar stadında bardı,tahtadan yapılma portatif trübün,hatırladınız mı?ondan yapılma zamanı gelmiş de geçiyor bile.hani bizimkisi hatırlatmak.bu arada sevgili yalnız kurt,Allah nasip kısmet ederse bu cuma yola çıkacağım ve sanırım cumartesi akşamı rahat rahat maç seyretme imkanım olacak bu hafta sonuna maç kalacak mı?tahminime göre tamda finallerin olduğu zamana denk geleceğim.çok seyretmek isterdim doğrusu.selamlar.

fbfyildiz

fbfyildiz

bu videoyu paylaşan sayın yöneticiye teşekkür ederiz.14,07,2009 tarihinde çınarspor ve davraz spor arasındaki müsabakaya herkesi bekleriz.yönetici abimize oyun videomuzu çekebilirsek bizde paylaşma isteriz.teşekkürler

farukyildiz

farukyildiz

Sayın yönetici emeğine sağlık süper olmuş maçlara gelemiyoruz ama gelmiş kadar olduk

fbfyildiz

fbfyildiz

turnuvayı organize edenlerin eline sağlık değilllll!!!!!!!

yalnız.kurt

yalnız.kurt

Smile hayırdır fbf yıldız niye böyle içten bi yakarışta bulundun niye kızdırdılar seni, eksiklerini belirtte ona göre bidahaki sefere daha temkinli yaparlar işlerini daha az hata ile...

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]