Nazım ekren,eski ekonomiden sorumlu devlet bakanı ve başbakan yardımcısı devlet bakanı nazım ekren akepe nin ekonomi politakalarının fikir babası bi çeşit beynidir.akepenin ekonomik bakışı liberaldir.liberalizmin islam motifleriyle süslenmiş uygulama biçimi benim de benimsediğim ve en azından şimdilik doğru bulduğum en iyi ekonomik uygulama biçimidir.ama bu kadar liberalizm de fazla ama.neyse şimdilerde sınırlarımızdaki suriye sınırlarındaki mayınların israille bağlantısı olan bir firmaya verilmesine kamuoyunun aşırı tepki göstermesi üzerine başbakan paranın dini imanı milliyeti olmaz diye cevap vermiş yetmemiş bu bir çeşit faşistliktir demiş.iyi de güzel kardeşim daha dün sen değilmiydin davosta bu israile tepki gösteren israile karşı çıkmak faşistlikse en büyük faşist sen olmuyomusun.sonra hep derimde kızarlar bu millet balık beyinlidir diye.daha dün sokaklara dökülüp gazze katliamını kınayanlar bakıyorum bugün gıklarını çıkarmıyorlar.aferin size.bravo.ama durun bir dakika el hak yeni şafak ın ve vakit denen lağım farelerinin az da olsa tepki vermesi sevindirici.selamlar.
Not:sınırları bir devletin nausudur anlayışı elbetteki çok doğru ve düzgün bir laf gel gelelim biz daha oralara bile gelemedik.israilin sınırlarımızı 44 yıllığına kiralamasını doğru buluyoruz.pardon ben değil birileri doğru buluyor.
Not:sınırları bir devletin nausudur anlayışı elbetteki çok doğru ve düzgün bir laf gel gelelim biz daha oralara bile gelemedik.israilin sınırlarımızı 44 yıllığına kiralamasını doğru buluyoruz.pardon ben değil birileri doğru buluyor.