netteki eviniz......
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
netteki eviniz......

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

Bağlı değilsiniz. Bağlanın ya da kayıt olun

Akepe marjinal(mi?)

3 posters

Aşağa gitmek  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]

1Akepe marjinal(mi?) Empty Akepe marjinal(mi?) Perş. Mayıs 14, 2009 7:18 pm

suleyman

suleyman
HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Yeni bir tartışma başladı.akepe marjinal bir partimidir?marjinal bir parti değilmidir?evvela düşüncemi dile getireyim;akepe marjinal bir partidir.bunun emareleri sayılamayacak kadar çoktur.
peki marjinal nedir?önce kısaca onu diyelim.marjinal en temel anlamıyla aykırı demek.ayrıca kıyıda köşede kenarda olan gibi anlamlarıda mevcut TDK ya göre.aykırı olması muhalif olma özelliğinden geliyor ki sırf o yüzden milyonlarca oy aldı.en görünür mantıklı oy alma sebebi ise bana göre türban.peki gereğini yerine getiriyormu?sizce?bence de getirmiyor.peki nasıl hala bu kadar oy almaya devam ediyor?sebebi basit.kendisini ve kendisine oy verenleri ötekileştiriyor.iyi de hocam aynı planı dtp denen sırtlan yuvası da yapmıyo mu?e yapyo işte. oda kendini ötekileştiriyor.ben senden değilim diyor.akepe de aynı planı uyguluyor.ben senden değilim.peki bu plan nereye kadar gider?üç vakte kadar gider.nası yani?şöyle:önce türbanlı,helede çalışan türbanlı kadınlar uyanır(başta eşim).sonracığıma bu ülkede içkimi de içerim namazımıda kılarım,istersem oruç tutarım istersem tutmam diyenden tutunda alevisi,laiki,dinsizi,efendim gayri müslimi de uyanacaklar.hatta sünniler bile uyanacak(başta vakit gazetesi)diyecekler ki yahu haşa biz Allahmıyız ki kraldan fazla kralcı kesiliyor ortalığı kasıp kavuruyoruz diyecekler.hocam yuvarlak konuşuyorsun biraz açsan.açalım efendim;zahit akman denilen zanlı aylardır tek bir sorguya alınmazken nasıl alınmaz ayıptır ayıp diyen deniz ******ın evine polisler gitti mal varlığını soruşturdu.yanlış anlamayın deniz ******ı hiç beğenmem.hele yaptığı işi layıkıyla yaptığına inanmam.ancak bu demek değildir ki doğru yaptığı işleri de tasvip etmeyeceğim.kısaca arkadaşlar sen türkiyeyi bu benden,şu senden diye böler ihaleleri arkadaşlarına,makam ve mevkileri yandaşlarına peşkeş çekersen bir gün ilahi adalet denilen güç kafana öyle bir balyoz darbesi indirir ki nerden geldiğini bilemezsin.marjinal olup olmadığını tartışa durun siz hala.pöh.

2Akepe marjinal(mi?) Empty Geri: Akepe marjinal(mi?) Cuma Mayıs 15, 2009 11:30 am

Itri

Itri

"Marjinal olup olmadığını tartışa durun siz
hala.pöh."
--------------------------------------------------------------------------------------
Suleyman bey sen karar vermissin, senin icin is bitmis. Yazdiklarima da "poh" deyip gececeksin, olsun ben yazacagim. Ben AK parti savunucusu degilim, bana dusmez. Ama bu kadar haksizliga da "tarafsiz biri" olarak goz yumamam. Hangi parti olursa olsun.

AKP nin neresi "aykiri" neresi "marjinal?" "Otekisellestiren" bir parti oylarin neredeyse yarisini alirmi? Tamam onceden "Hoca o siyaseti takip ediyordu. Ama bunlar oyle degil. Simdiye kadar basbakanin "onlar ve bizler" manasina gelebilecek tek bir konusmasina rastlamadim. Icraatlari desen, onlarda oyle. O zaman marjinal diye isimlendirilebilecek hangi tarafsiz bilimsel veriler var?

Marjinal ornek olarak DTP ye benzetmen de saptirma. DTP batidan oy aldimi? Sadece Guneydogu dan aldi. AKP ise Turkiye'nin her yarinden, hatta esinden bile oy aldi.(mis)

"Cok oy" almasini Turbana baglamaniz ise tamamen trajikomik. Duygusalliktan ote bir sey degil. Yahu sag partiler icinde simdiye kadar turbani kullanmayan siyasetci kaldimi? Buna son secimde sol da dahil oldu. Turban icin AKP nin birsey yapmadigini ima etmek ise siyasi korluktur. Hicbir seyi hatirlamiyorsak son MHP ile yaptigi anayasa degisikligi ne? "Yol yanlisti" deme. Yasa hukuki olarak cikti, ama "iptal" hukuki olmadi. Bunu herkez biliyor. Yaptirmiyorlar bazi gucler, peki bunun tum gunahi AKP ninmi?

Sizin israrla gormediginiz, ama Turk Halkinin gordugu birsey var: "AKP cok temiz, super bir partidir" denemez. Ama mevcutlarin icinde en iyisi. Eskiyi bosverelim. Ozal denendi. Papatyalar, hayali ihracatlar vs.vs. Demirel,ilksan Yahya su- bu. Sol PKK ile isbirligi icinde. Koalisyonlarin ne oldugunu gorduk. Hem icki icip hem namaz kilanlarin Turkiye'yi ne hale getirdiklerini gorduk, o asla bir model degil, gerceklesmeyecek bir hayal. Ama "bunlar" yemiyor, ya da "en az yiyenler", halkimiz bunu goruyor. Ne kadar karalanirsa karalansin dev yatirimlar yapiliyor. Fakirlere cumhuruyet tarininin en cok yardimi yapiliyor, sadece oy zamani degil. Basbakan dis siyasette simdiye kadar kimsede gormedigimiz cok sert cikislar yapiyor. Sen "sanal goruntu" desende yumrugunu masaya vurabiliyor. Davos'taki gibi bir basbakani daha simdiye kadar Turkiye gormedi. Devam edersem daha liste uzar.

Bir de "ihaleleri kendi yandaslarina verme" suclamasi var.ilahi Sulayman bey, Turkiye'de yasamiyormusun? Tamam, iyi degil, dogru bir sey degil, ama diger partiler ihaleleri baska partilere mi veriyorlardi? Konusturma simdi. Tencere dibin kara.. Sen Turk siyasetinin tenceresinin kara oldugunu bilmiyormusun?

Eksikler yokmu,var, cok elestirmiyecekmiyiz, elestirecegiz. Gercekleri her zaman gosterecegiz, ama hakkini vererek, sapla samani karistimadan. Gercekleri ters yuz etmeden, "yigidin" hakkini her zaman vererek. Eger bunu yapamazsak bir fanatikten ne farkimiz kalir? Belki bu yaziya da soyle diyeceksin "parti tutmuyorum diyorsun ama hep Ak partiyi ovdun" Hayir sadece acimasiz bir saldiriya cevap verdim. Avsaroglu sozde AKP li ama hic cevap vermiyor. Dogruyu ahirette mi soyleyecegiz?

Daha once cok seyler duzellttigimi zannediyorum. Bunlara belki "tartisma uzamasin" diye cevap vermedin Bunuda duzeltiyorum. Bu sekildeki suclamalarina cevap vermeyecegim. Cunki herseyi soyledim, delil- belge olmadan hala ayni yanlisi yaparsan veya o hatalari sadece AKP yapiyor, digerleri cok temiz gibi anlatirsan "kasit" olduguna hukmederim, oda cevap vermeye degmez.

3Akepe marjinal(mi?) Empty Geri: Akepe marjinal(mi?) C.tesi Mayıs 16, 2009 9:20 am

avsarbeyi

avsarbeyi
AKTİF ÜYELERİMİZDEN
AKTİF ÜYELERİMİZDEN

ya hocam allah aşkına diyer parti başkanlarında liderlik vasfı varmı.gereken sözleri zaten arkadaşım yazmış başka söze hacet yok.gözünü seveyim ya ,benim yaşım 41 hocam.. en iyisini bulamadım tam kafama göre ama tayyip bir başka benim için hani kasımpaşalı da, olunca kabadayılıkda var hani yakışır diye düşünüyorum..

http://www.avsaroglu.org

4Akepe marjinal(mi?) Empty Geri: Akepe marjinal(mi?) Ptsi Mayıs 18, 2009 10:13 am

suleyman

suleyman

şimdi eğri oturup doğru konuşalım;15 yıldır bürokrasinin içindeyim.çok haksızlık gördüm uzun uzun anlatmak istemiyorum.koolisyon ortağı olarak anca iktidar olabilen sol mesela hiç bir zaman milli eğitimi sağ kanada bırakmamış ve olabildiğince çok kadrolaşmaya çalışmıştır neden diye sorulduğunda açık ve net biçimde şu cevabı vermişlerdir:benim öte dünyam yok ne varsa burda var.burada yandaşımı korumıycamda nerde koruyacağım.e haklılar tabi kendilerince.gel gelelim iş akepeye gelince iş değişiyor.onlar biz emaneti ehline teslim edin yüce emri geleneğinden,görgü ve kültüründen geliyoruz iddasındalar iddasındalar diyorum çünkü söylemleriyle uygulamaları bir birini hiç ama hiç tutmuyor.cümlelerimi çok yuvarlak bulanlara az sabretmelerini tavsiye ediyorum çünkü yağız çeçen delikanlısı a.şener gümbür gümbür geliyor.neden bu kadar heyecanlıyım?şundan:onları en iyi tanıyan o da ondan.selamlar

Sayfa başına dön  Mesaj [1 sayfadaki 1 sayfası]