tarafından suleyman Bir C.tesi Ocak 15, 2011 9:21 pm
Merhaba Serbay,
sürekli eski yöneticinin hakkında olumsuz beyanda bulunuyorsunuz cümlesi yanlış.bu sitede eski yönetici yok.siteyi kuran kişi hala yönetmekte.kastettiğin kişi dabılyu dabılyu dabılyu nokta savkasabası nokta kom sitesinin yöneticisi ise;ki ben öyle anladım,hakkında sürekli olumsuz beyanda bulunmuyorum;laf yeri geldikçe söylüyorum.kendimcede haklıyım.aylardır şu yazıyı okuduğun sitede siyaset konuşuyoruz;sadece siyaset konuşuyoruz demek haksızlık olur,siyaset dahil her türlü konuyu özgürce dilediğimiz gibi konuşyoruz.ne oluyor?hiç bir şey tabi ki.belki hatırlarsın,obama başlığı ile açılan bir konu bile anında silindi.inanılmaz bir korku,çekingenlik,gereksiz hatta saçma bir sansür anlayışı vardı.haksızmıyım.uzatmak yersiz.siteyi devredecekti cümlende yanlış.siteyi devretme yerine siteye sürekli katkı istiyordu.bildiğim kadarı ile avşarbeyi siteyi yönetmeye ve katkı yapmaya hazırdı bunu da bana söylediğini hatırlıyorum ama o ipleri elinden bırakmak istemedi.benim bildiğim bu.lafı uzatmak istemem ama zaten bu kadar özgürlük olduğu halde kasaba halkı olarak fikir fakiriyiz.bi kaç alıntı yaptıktan sonra öylece bakıyoruz.tartışan görüş ve düşüncelerini aktaran ne yazık ki pek az.hatta yok denecek kadar az.yıllardır söylemek istediğim de bu zaten önemli olan konuşabilmek,tartışabilmek fikir ve düşüncelerini özgürce ifade edebilmek.görüyorsun ne kadar kısır bir akış var.ne bir tartışma var ne de özgün bir fikir.ortalık alıntıdan geçilmiyor.tarihle ilgili kıytırık bir dizi ile ilgili bile bir özgün fikri olan yok.çünkü böyle bir kültür yok.müthiş zaferlerinin yanında bir o kadar da(doğal olarak)yanlışlar yapmış padişahlar hakkında en ufak bir fikir kırıntısı yok.adeta türkiyenin bir kopyası kasabamız.neyse lafı uzatmıyayım.keşke eleştiri olsa keşke fikir olsa keşke ne olursa olsun özgün olmak kaydıyla bir şeyler diyen olsa ama yok görüyorsun.yok amaç tanışmak kaynaşmak,fotğraf paylaşmak diyosan o işi facebukta yapıyor.daha bir hafta önce kasabadaydım kış günü bile ovadaki lağım deresi kokuyordu.başkanı göremedim görsem soracaktım ne oldu gelişmeler nasıl? diye.en basitinden o dere ile ilgili bile bir konu,bir başlık açılıp konuşulmuyor,tartışılmıyor.vesaire vesaire vesaire...selamlar.
» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?