SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

iki gün aradan sonra tekrar birlikteyiz

Paylaş

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default iki gün aradan sonra tekrar birlikteyiz

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Ptsi Ocak 03, 2011 3:20 pm

2011 rin 1. gününden itibaren bu gün öyleye kadar.savkasabasi.net in yayını, yayın sağlayıcı ve damoin yenileme sorunların dan dolayı kapalıydı.dolayısı ile bu zaman içerisin de internette sizleri evsiz bıraktık.hepiniz den özür diliyerek 2011 yılı boyun ca tekrar dan birlikteyiz.sağlık ve mutluluk temennimizle..

site yönetimi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Erkek Mesaj Sayısı: 622

default Geri: iki gün aradan sonra tekrar birlikteyiz

Mesaj tarafından suleyman Bir Çarş. Ocak 05, 2011 9:33 pm

İlk karşılaştığımda acı ile karışık hüzün çöktü içime.şimdi dedim tüm yazdıklarım(ız)boşa mı gitti?diye.neyseki geri geldi.bu vesile ile tekrar teşekkürler zaman ve emekleriniz için sayın yönetici.
    Not:özel mesajınızı aldım.siteye bi kaç gün ara ile zaman zaman girmekteyim ama zamansızlıktan yazamıyorum.yoksa herhangi bir kırgınlığım asla yok,olamazda.neden?şundan:kıymetinin ne olduğunu dar görüşlü okumuş!! üniversite mezunu yöneticiler sayesinde çoktan öğrendik.bu sitede tamda arzuladığım özgürlük ortamı fazlası ile mevcut dolayısı ile en ufak bir proplemim yok.ama işte iş güç özel sebebler,proplemler,cüz i dertler yazmaktan alıkoyuyor çoğu zaman.malum herkesin keyfince okuyup bilgi sahibi olabileceği bilgi,fikir yazısı,makale v.b. türü yazıları zorda kalmadıkça alıntılamayı uygun ve doğru bulmuyorum.zira hem kişinin kendi üretimine ket vurup tembelleştiriyor hemde hazırcılığa alıştırıyor alıntı yapan kişiyi dolayısı ile yazı olsun fotoğraf olsun,haber olsun üretmek daha doğrudur mantığı güdüyorum.öyle her yazılanada laf olsun diye cevap yazmakta pek şık durmayınca böyle bir durum ortaya çıktı.kısaca proplem yok ve gönüller bir.tekrar teşekkürler kolay gelsin.selamlar.

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Çarş. Ocak 05, 2011 9:43 pm

teşekkürler sayın hocam.tam da düşündüğüm gibi cevaplar.eksikliğini hissettirme zaman buldukca, kendine özgü paylaşımlarınızı bekleriz.selamlar

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

serbay

Mesaj tarafından serbay Bir Cuma Ocak 14, 2011 7:23 am

Süleyman bey.Sürekli eski yöneticinin hakkında olumsuz beyanda bulunuyorsunuz.. Bu da sitedeki eleştirmenlerimize kötü örnek olmasın.Sözünü ettiğiniz yönetici siteyi birine devredecekti ama kimse almadı.Özzgürlükten dem vuranlar buna bir el atsa daha iyi olmazmıydı..

suleyman

Erkek Mesaj Sayısı: 622

Mesaj tarafından suleyman Bir C.tesi Ocak 15, 2011 9:21 pm

Merhaba Serbay,
    sürekli eski yöneticinin hakkında olumsuz beyanda bulunuyorsunuz cümlesi yanlış.bu sitede eski yönetici yok.siteyi kuran kişi hala yönetmekte.kastettiğin kişi dabılyu dabılyu dabılyu nokta savkasabası nokta kom sitesinin yöneticisi ise;ki ben öyle anladım,hakkında sürekli olumsuz beyanda bulunmuyorum;laf yeri geldikçe söylüyorum.kendimcede haklıyım.aylardır şu yazıyı okuduğun sitede siyaset konuşuyoruz;sadece siyaset konuşuyoruz demek haksızlık olur,siyaset dahil her türlü konuyu özgürce dilediğimiz gibi konuşyoruz.ne oluyor?hiç bir şey tabi ki.belki hatırlarsın,obama başlığı ile açılan bir konu bile anında silindi.inanılmaz bir korku,çekingenlik,gereksiz hatta saçma bir sansür anlayışı vardı.haksızmıyım.uzatmak yersiz.siteyi devredecekti cümlende yanlış.siteyi devretme yerine siteye sürekli katkı istiyordu.bildiğim kadarı ile avşarbeyi siteyi yönetmeye ve katkı yapmaya hazırdı bunu da bana söylediğini hatırlıyorum ama o ipleri elinden bırakmak istemedi.benim bildiğim bu.lafı uzatmak istemem ama zaten bu kadar özgürlük olduğu halde kasaba halkı olarak fikir fakiriyiz.bi kaç alıntı yaptıktan sonra öylece bakıyoruz.tartışan görüş ve düşüncelerini aktaran ne yazık ki pek az.hatta yok denecek kadar az.yıllardır söylemek istediğim de bu zaten önemli olan konuşabilmek,tartışabilmek fikir ve düşüncelerini özgürce ifade edebilmek.görüyorsun ne kadar kısır bir akış var.ne bir tartışma var ne de özgün bir fikir.ortalık alıntıdan geçilmiyor.tarihle ilgili kıytırık bir dizi ile ilgili bile bir özgün fikri olan yok.çünkü böyle bir kültür yok.müthiş zaferlerinin yanında bir o kadar da(doğal olarak)yanlışlar yapmış padişahlar hakkında en ufak bir fikir kırıntısı yok.adeta türkiyenin bir kopyası kasabamız.neyse lafı uzatmıyayım.keşke eleştiri olsa keşke fikir olsa keşke ne olursa olsun özgün olmak kaydıyla bir şeyler diyen olsa ama yok görüyorsun.yok amaç tanışmak kaynaşmak,fotğraf paylaşmak diyosan o işi facebukta yapıyor.daha bir hafta önce kasabadaydım kış günü bile ovadaki lağım deresi kokuyordu.başkanı göremedim görsem soracaktım ne oldu gelişmeler nasıl? diye.en basitinden o dere ile ilgili bile bir konu,bir başlık açılıp konuşulmuyor,tartışılmıyor.vesaire vesaire vesaire...selamlar.

Itri

Mesaj tarafından Itri Bir Ptsi Ocak 17, 2011 7:28 am

Bir varmış, bir yokmuş. Yayın kesilmişte haberimiz yok iyimi? Gerçekten site kapanırsa kayıp, bir boşluk olabilir. Nedeni hakkında kısa bir yazı hazırlıyorum tembellik bastırmazsa yayınlayacağım.

Bir yazıda biraz taş, küçümseme var gibi. Son zamanlarda ben çok alıntı yaptığım için alındım. Bu sitede alıntı yayınlamak yasakmı, bilmiyordum. Alıntı da bir fikirdir, paylaşım varya nasıl olursa olsun. Sonra merak etmeyein herkezin her konuda fikri var merak etmeyin. Var var ama kişi paylaşır veya paylaşmaz. Durgunluk sadece bizim sitede değil, film siteleri hariç, arkadaşlık vs.vs. siteleri hariç her yerde var.

Böyle giderse bizim sitede de kimse kalmayacak yönetici bilmiş olun. "Neden" derseniz özel mesajla cevaplarım.

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 8:21 am