SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

FEDAKARLIK SEVGİNİN BEDELİDİR...

Paylaş

aybüke

Kadın Mesaj Sayısı: 74

default FEDAKARLIK SEVGİNİN BEDELİDİR...

Mesaj tarafından aybüke Bir C.tesi Ara. 18, 2010 3:30 pm

Yürekten bağlı olan insanın hesapsızca özünden kopardığı emektir fedakarlık.Fedakarlık sadece gerçek sevginin mahsülüdür.Sadece verirsin sevgin seni nekadar beslerse,okadar verirsin.İşte bu yüzden karşı tarafın bir etkisi yoktur.Kendi sevginle beslenir ;kendi azminle verirsin..Elinden geleni vermezsin hiçbir zaman,herzaman fazlasını....
    Deli sevgin yüreğinde yedi veren gibi açtıkca kendinden birçok şeyler vermeye başlarsın.Kendini öyle bir adarsınki tüm benliğinle sevdalına,sonra unutur ,kaybedersin özünü.
    Verdiklerinin hesabı tutulmaz,çünkü kendini hesaba almazsın.
    Bir insan tanıyorum içindeki sevdaya yaşamadığı vermediği hiçbirşey kalmadı.Çünkü o ,katlandığı fedakarlıklar ve çektiği acılar ölçüsünde sevdi hep...
    Sevgi fedakarsız,fedakarsızda sevgi olmaz!Birbirini öyle derin ve itinalı tamamlıyorlar ki...
    Herşeyi herkesi gözümüzü kırpmadan feda edebiliyoruz sevgimize.O da yetmiyor en sonunda kendimizi....
    Fedakarlık karşılıksız olduğundan,kendimizide feda edince uğruna ,sevdalımızın besleyemediği sevgi kökleri kuruyor.
    Yani sevdamızı kurtarmak için ,bilmeden önce kendimizi ve sonra sevdamızı bitiriyoruz.

FEDAKARLIK, EMEKTİR;DEĞERDİR ,SEVGİDİR ;AŞKTIR...FEDAKARLIK HERŞEYDİR!

erdinç

Erkek Mesaj Sayısı: 7

default Geri: FEDAKARLIK SEVGİNİN BEDELİDİR...

Mesaj tarafından erdinç Bir C.tesi Ara. 25, 2010 5:49 pm

Aybüke hanım sizi gerçekten takdir ediyorum .yazılarınızı imkanım çerçevesinde takip etmeye çalışyorum her birinden kendimce inanın bir ders çıkarıyorum.negüzel dile getirmişsiniz fedakarlığı ,inanın defalarca okudum okumayan arkadaşlar lütfen sizlerde okuyunuz.
    FEDAKARLIK İŞTE BUKADAR GÜZEL İFADE EDİLEBİLİR......
    Yürekten bağlı olan insanın hesapsızca özünden kopardığı emektir fedakarlık.Fedakarlık sadece gerçek sevginin mahsülüdür.Sadece verirsin sevgin seni nekadar beslerse,okadar verirsin.İşte bu yüzden karşı tarafın bir etkisi yoktur.Kendi sevginle beslenir ;kendi azminle verirsin..Elinden geleni vermezsin hiçbir zaman,herzaman fazlasını....
    Deli sevgin yüreğinde yedi veren gibi açtıkca kendinden birçok şeyler vermeye başlarsın.Kendini öyle bir adarsınki tüm benliğinle sevdalına,sonra unutur ,kaybedersin özünü.
    Verdiklerinin hesabı tutulmaz,çünkü kendini hesaba almazsın.
    Bir insan tanıyorum içindeki sevdaya yaşamadığı vermediği hiçbirşey kalmadı.Çünkü o ,katlandığı fedakarlıklar ve çektiği acılar ölçüsünde sevdi hep...
    Sevgi fedakarsız,fedakarsızda sevgi olmaz!Birbirini öyle derin ve itinalı tamamlıyorlar ki...
    Herşeyi herkesi gözümüzü kırpmadan feda edebiliyoruz sevgimize.O da yetmiyor en sonunda kendimizi....
    Fedakarlık karşılıksız olduğundan,kendimizide feda edince uğruna ,sevdalımızın besleyemediği sevgi kökleri kuruyor.
    Yani sevdamızı kurtarmak için ,bilmeden önce kendimizi ve sonra sevdamızı bitiriyoruz.

FEDAKARLIK, EMEKTİR;DEĞERDİR ,SEVGİDİR ;AŞKTIR...FEDAKARLIK HERŞEYDİR

Itri
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

default Geri: FEDAKARLIK SEVGİNİN BEDELİDİR...

Mesaj tarafından Itri Bir Perş. Ara. 30, 2010 12:40 pm

Fadakarlık aynı zamanda paylaşmaktır.
    Hoş paylaşımlar ola..

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 8:15 am