bu gün ahirete intikal eden.yaşar ipekcinin babası namı diyer.kahveci yaşarın babası.ahirete intikal etmiş olup.dost ve akrabalarına, evladı eyaline baş sağlığı dileriz.
vefat haberi

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
- Post n°1
vefat haberi
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aybüke
- Post n°2
Geri: vefat haberi
Merhuma Dualarımız, Acılı Ailesine Başsağlığı Diliyoruz, Mekanı cennet ruhu Şad Olsun

reis- AKTİF ÜYELERİMİZDEN

İş/Hobiler: siyaset
Lakap: bozkurt
- Post n°3
sav kasabasından ayrılıp öbür dünyaya intikal eden büyümüzün.Yüce Allah günahları var sa af eylesin.kabri celil olsun.

Itri- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°4
Allah gani gani rahmet eylesin.
Süleyman amca kaybolan bir geleneğimizin temsilcisi...Hatırlarsınız eskiden düğünlere şahsi davet vardı. Bu genel davet işine hiç ama hiç ısınamadım ben.şahsi davet insanı daha bi onore ediyor. Perşembe sabahlarından başlayan bir davet furyası olurdu.
-- Amat ağa! memet ağanın selamı var. Çayı orda içceez.
-- Amat ağa! memet ağanın selamı var.Çorbayı orda içceez.
Sabahın seher vaktinde bu sesler sokaklarda çın çın öterdi. <işte bu duyuruyu yapanlardan biride Süleyman amca ydı.
Vefat haberini alınca aklımdan bunlar geçiverdi.
Hey gidi günler heey..
Süleyman amca kaybolan bir geleneğimizin temsilcisi...Hatırlarsınız eskiden düğünlere şahsi davet vardı. Bu genel davet işine hiç ama hiç ısınamadım ben.şahsi davet insanı daha bi onore ediyor. Perşembe sabahlarından başlayan bir davet furyası olurdu.
-- Amat ağa! memet ağanın selamı var. Çayı orda içceez.
-- Amat ağa! memet ağanın selamı var.Çorbayı orda içceez.
Sabahın seher vaktinde bu sesler sokaklarda çın çın öterdi. <işte bu duyuruyu yapanlardan biride Süleyman amca ydı.
Vefat haberini alınca aklımdan bunlar geçiverdi.
Hey gidi günler heey..

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?