SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

radyo dinleme ve sunucuya mesaj atma hakkın da resimli anlatım

Paylaş

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default radyo dinleme ve sunucuya mesaj atma hakkın da resimli anlatım

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Salı Eyl. 14, 2010 5:54 pm

değerli ziyaretciler ve sevgili üyeler.sav fm radyo kanalını dinleme ve sunucuya mesaj atma hakkın da sizlere resimli anlatım la bilmiyenlere birkaç ip ucu vereceğim.
    efendim.radyomuz yayında iken (radyonun yayın da olup olmadığını biz zaten sitede ana başlıkta bildireceğiz.boşuna sav fm linkini tıngıldayıp sizleri yormayacağız.)
    şimdi diyelim radyomuz açık.önce site başlığındaki sav fm linkine tıklıyoruz.bilgisayarın da radyo dinlemek için eklentsi olmayanlar.aşağıdaki resimde görülen sayfayla karşılaşacaklar.

bu çıkan sayfaya ters tıklayıp aşağıdaki gibi sayfa olacak.eklentiyi çalıştıra tıklıyacağız.

eklentiyi çalıştır dedikten sonra aşağıdaki sayfa çıkacak resimde olduğu gibi adımlara devam.

aşağıda resimdeki işlemi de yaptıktan sonra radyomuz az bekletecek.sonra radyomuzu dinliyebilirsiniz.

şimdi gelelim radyo sayfasının alt tarafın daki mesaj atma konusun daki anlatımlara.radyo sunucusu çevrim içi ise aşağıdaki resimde görüldüğü gibi konuşma başata tıklıyoruz.

bu işlemden sonra aşağıdaki resimde olduğu gibi otomatik ziyaretci yazacak isterseniz ziyaretci yazısını silerek isminizi veya rumuzunuzu yazabilirsiniz.ve tamam ı tıklıyoruz

daha sonracığıma yine aşağıdaki resim gelecek.oradaki karekterleri büyük küçük harf hiç farketmez .bu işlemi gerçekleştiriyoruz.ve gönder diyoruz.artık radyo sunucusuna mesaj atabilirbilirsiniz.teşekkür ederiz..

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 8:05 am