Sevgili arkadaşlar ölüme birde Cevdet'in gözüyle bakın nasıl anlatıyor?
Ahiret: Heredot Cevdet anlatıyor.

S.kıymık- AKTİF ÜYELERİMİZDEN

- Post n°1
Ahiret: Heredot Cevdet anlatıyor.
Sevgili arkadaşlar ölüme birde Cevdet'in gözüyle bakın nasıl anlatıyor?

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
hay Allah razı olsun hocam.gülermisin ağlarmısın.ahiret hayatını hocalarımız dan dinlerdikte,böylesini hiç dinlememeiştim.hem etkileyici hem de ağlanacak durumumuza gülermisin ağlamısın.gerçekler bunlar.sanatcısıyla,tiyatrocusuyla dünya koca bir yalan gerçek olan ebedi hayat.işte oraya hazırlanabilmek,ahireti kazanıp,kokorec yiyebilmek.selamlar...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Eskiden dizilerde sürekli yılbaşları,içki sofraları olurdu da hiç bi kez olsun camiye giden oruç tutan bir aile görmezdik.özellikle bizimkiler miydi neydi trt de yıllarca oynayan bir dizi vardı.meşhur karekterlerin başında sarhoş ve horoz dövüşcüsü küfürbaz kaba saba,evlilik dışı ilişki yaşayan bir adam vardı.son yıllarda çok şükürki başta çocuklar duymasında olmak üzere(orada da bayram namazına gitmişlerdi bi keresinde) yukardaki dizide olsun(adını çıkaramadım şimdi) değer yargılarımıza örf ve adetlerimize biraz olsun yakın olan yokmuşlar gibi davranmayan dizilerde gösterilmeye başlandı.birde şu kurtlar vadisi saçmalığını sonlandırsalar pek bi güzel olacak.paylaşım için teşekkürler sadık hocam.selamlar.

excelsa
İş/Hobiler: öğretmen
Lakap: ----
bende video görünmüyor.

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?