12 eylül 2010 da yapılacak olan referamdum da.anayasa değişikliği hakkın da sitemiz de anket düzenledik.şimdiden hayırlı olsun.
ANKET 12 EYLÜLDE OYUNUZUN RENGİ HANGİSİ
Anket
12 EYLÜLDE EVET Mİ HAYIR MI?
- [ 28 ]

[68%]
- [ 9 ]

[21%]
- [ 4 ]

[9%]
Toplam Oylar: 41

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Hayırlı olsun.ilk oyu ben kullanmış oldum.anketten % 99 evet çıkacağı kesin gibi.kasabanın genel görünümü öyle.neyse bekleyip göreceğiz.birde denemedim ama,inşallah anket ıp adreslerine duyarlıdır yoksa bi anlamı olmaz.her dakka bas bas dur gibi bir durum ortayaçıkar ki oda bi ipucu vermeyi bırak çocuk oyuncağına döner.umarım öyle olmaz.selamlar.

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

evet maalesef ikinci bastığımda da kaydetti.neyse bu son bi daha basmam.sırf denemek için basmıştım.

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
sayın hocam bir kere oy kullandığınız zaman ikinciyi kullandırmaz..ancak misafirler de bu anketi görebiliyor misafir olarak siteye girersrniz o zaman da 1 oy kullanma hakkına sahipsiniz . kesinlikle ıp numarasına göre ayarlanmıştır.canın sıkıldı oy ver olmaz.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

asena
12 eylül darbecileri sevindirilmez.oyum evet çünki muhsin başkan bu yüzden çok acılar çekti.ve yıllar ca hücreler de kaldı.bunun bir intikamı olmalı,evet.oyum evettir

rafetsarı- EN AKTİF ÜYELERİMİZDEN

say falarca içi boş yazılar yazan arkadaşım sana söylüyorum neden evet, neden hayır bile dendiğini bilemeyecek kadar bilgisizsin.
yoksa sen kan ve gözyaşıyla beslenenlerden medet umanlardanmısın.
köşeye sıkışınca kul hakkından, peygamberden bahsedeceksin rahatlayınca bunların ne demek olduğunu unutacaksın.bu kadar çelişkili olamassın....
yoksa sen kan ve gözyaşıyla beslenenlerden medet umanlardanmısın.
köşeye sıkışınca kul hakkından, peygamberden bahsedeceksin rahatlayınca bunların ne demek olduğunu unutacaksın.bu kadar çelişkili olamassın....

Daha fazla özgürlükler için refaranduma EVET Diyoruz...

ve hala başka konular açarak, kendine kaçacak yerler arayıpda sinsi bir şekilde kendine yer arayıp durma.nerdeysen orda ol. her açılan sayfada dengesiz yazılar yazıyorsun sıkışınca başka sayfalara kaçarak kendini orada tatmin etmeye çalışıyorsun.

MALATYA KONUŞMASINDAN RİR PARÇA...Sevdamız millet, kararımız ve oyumuz evet olacaktır" diyen Erdoğan, şunları ifade etti: "Muhalefet bu büyük değişime omuz vermezse, biz de millete gideriz dedik. Şimdi artık söz ve karar sizde. MHP'ye ve CHP'ye oy vermiş kardeşlerime de sesleniyorum. Bu anayasa değişikliği AK Parti projesi değil, Recep Tayyip Erdoğan projesi değil. Bu seçimde kendi geleceğinizi, çocuklarınızın geleceğini, Türkiye'nin istikbalini oylayacaksınız. MHP kendi tarihini yok sayarak, bu değişikliğin karşısında duruyor. CHP ise ortaya koyduğu söylemleri hiçe sayarak kendisini inkar ediyor. Onun için sizlerden evet bekliyoruz. Üstünlerin hukuku değil hukukun üstünlüğüne geçiş için koskocaman evet bekliyoruz. 13 Eylül sabahı güzel bir Türkiye sizlerin elinde. "
AHMET KAYA ŞİİRİ
Ahmet Kaya'nın şiirini de okuyan Erdoğan, 'Ağlama bebeğim. Umut sende, yarın sende. Yağmur gibi gözlerinden akan yaş niye? Bu durgunluk, suskunluk, sıkıntın, kırgınlık niye? Çok uzakta öyle bir yer var. O yerlerde mutluluk var. Paylaşılmaya hazır bir hayat var.' O uzak yer bugün çok yakın. Umut çok yakın. Gelin bu ülkede bebekler, çocuklar, vesayet bu ülkenin kaderi olmasın. Hukuksuzluk bu ülkenin kara talihi olmasın. Gelin hep birlikte bembeyaz yeni bir sayfa açalım" ifadelerini kullandı. GERÇEK ADALET GELİYOR... DEVAM BÜYÜK İNSAN....ALLAH SENİ İKİ CİHANDA ESİRGESİN....
AHMET KAYA ŞİİRİ
Ahmet Kaya'nın şiirini de okuyan Erdoğan, 'Ağlama bebeğim. Umut sende, yarın sende. Yağmur gibi gözlerinden akan yaş niye? Bu durgunluk, suskunluk, sıkıntın, kırgınlık niye? Çok uzakta öyle bir yer var. O yerlerde mutluluk var. Paylaşılmaya hazır bir hayat var.' O uzak yer bugün çok yakın. Umut çok yakın. Gelin bu ülkede bebekler, çocuklar, vesayet bu ülkenin kaderi olmasın. Hukuksuzluk bu ülkenin kara talihi olmasın. Gelin hep birlikte bembeyaz yeni bir sayfa açalım" ifadelerini kullandı. GERÇEK ADALET GELİYOR... DEVAM BÜYÜK İNSAN....ALLAH SENİ İKİ CİHANDA ESİRGESİN....

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?