SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

boşuna uğraşmayın

Paylaş

rafet-sari@hotmail.com RS

Erkek Mesaj Sayısı: 71

default boşuna uğraşmayın

Mesaj tarafından rafet-sari@hotmail.com RS Bir Perş. Haz. 03, 2010 3:43 pm

boşuna uğraşıp vaktinizi harcamayın Şu canlıyayın işi uğraşmama rağmen halen daha yok. Profesyonel yardım aldım gene yok profesyonel kendi bilgisayarından girdi olmadı. Sav daki sisteme girmiş onun söylediğini söylüyorum. Çok dandik bir sistem olduğunu söyledi kimin yaptığını sordu bilmiyorumki. ancak 2 yada 3 kişinin seyredebileceğini ancak onlar sistemden çıkarsa öyle seyredebileceğimi başka bir altarnetifin olmadığını söyledi. Durum böylemi.. eğer durum böyleyse ne diye reklam edersiniz. Özellikle belediyemizin ana sayfasından .gerçekler öğrenilenince zannetmeler biter. yetkililerin dikkatine

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default Geri: boşuna uğraşmayın

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Perş. Haz. 03, 2010 10:12 pm

sayın refet sarı ve tüm site üyelerine.aman yanlış anlaşılmasın.ben burada sav belediyesinin kamera sistemini sadece alıntı olarak.savkasabası.net e bağlantı yaptım.düzgün çalışır veya çalışmaz orasını bilmem ama, ben en azından savlılara hizmet adına,bişekilde mevcut sistemi buraya aktaşmış oldum.sistemin çok iyi çalışması veye çalışmaması savkasabasi.netin sucu olmamakla beraber bu bir alıntı olup,sav belediyesinin kurmuş olduğu sistemden kaynaklanmaktadır.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:47 am