SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

savkasabasi.net

Paylaş

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default savkasabasi.net

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Salı Mayıs 04, 2010 10:31 pm

çok değerli üyelerimiz.savkasabasi.net olarak forum açtığımız da üye olan arkadaşlarımız 1 2 3 derken şuan 120 üyeye ulaşmış bulunmaktayız.bu durum her geçen gün artmakla beraber sevindirici bir durum olup bizleri daha fazla kamçılamaktadır.tabiki kasabamızın güzel insanları fikir ve düşüncelerini ortaya koymak suretiyle doğruyu yanlışı bulmak adına,ortaya güzel şeyler çıkmaktadır.sitemizin adını daha fazla duyurmak sizlerede görev düşmekte olup,şu internet ortamın da daha fazla ne yapabiliriz,sorusunu kendimize sorup ortaya farklı şeyler koyabiliriz.mevcut sitemiz de foto galerileri,video galerileri,ve forumlar olmakla beraber,paylaşım alternetifleri,çok ca mevcuttur.siz değerli üyelerimiz le birikte çok daha iyi yerlere gelebiriz,bu nasıl olur? site istatiklerine baktığım da günlük ortalama 20 nin üzerin de üye girişleri mevcuttur.ancak birkaç tane üyemiz paylaşım yapmakta olup diyer üyelerimize de çağrıda bulunmak istiyoruz.lütfen kasabamız için net ortamın da fikir ve düşüncelerinizi ortaya, yani savkasabasi.net ten ifade edebilirsiniz.bu duygu ve düşüncelerle kasabamız adına daha kaliteli
    ve daha güzel şeyler için kendimize soru soralım.
    bizler de buradan en iyileri yapabilmek adına elimizden geleni yapmaktayız.lütfen sizlerde bu yönetimden veya site den istek ve önerilerinizi bekler, çok daha iyi yerler de olmak adına gayret gösterelim.
    hepinize ayrı ayrı teşekkür ederiz...iyiki varsınız...
    www.savkasabasi.net

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Itri
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

default Geri: savkasabasi.net

Mesaj tarafından Itri Bir Perş. Mayıs 06, 2010 1:13 pm

Sayın yönetici. Size bu hususlarda birşeyler söyleyebilirdim, ama elimizdeki malzeme bu kadar daha ne istiyorsun? Sorun sadece senin sitende değilki, Türkiye'nin çoğu fikir sitelerinde durum aynı.

Okumayan bir milletiz. Okumayı sevmeyen bir milletiz. Görsel malzemelere kilitlenmişiz. Bizde maşlar bütün siyasetin üstünde ilgi görür. "Kurtlar vadisi" herşeyin üerinde gelir vs.vs. Okumayan bir millet üşenmeden ne yazabilsin? Hele bu yaz aylarıysa. Kim ne derse desin yaz ayları insanı daha bir gevşek yapıyor.En müsait zaman kış ayları. Ve de site de en çok yazabilecek olanlar köyün dışında olan kimseler.

Birde "sayın site yöneticisine" yazımda abone olmadan bağlanan kimseler son yazıları görebilmeli demiştim.

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Perş. Mayıs 06, 2010 10:10 pm

sevgili iltri kardeşim,öyle sanıyorum ki sizin, kim olduğunuzu bilmiyorum ancak yurt dışından sitemize renk vermeye çalışıyorsunuz.burada sorun yok ancak sitemize üye olmuş, kişiler yorumları konuları yazılanları okuyarak veya şöylebir göz atarak savkasabasi.neti terk edip gidiyorlar.gönlümümüz istiyor ki herkezin dili döndüğünce veya aklı erdiğince bir kelam bir selamdır istiyoruz .bu neden den dolayıdır kii üye olmayan arkadaşlarımıza sitemizi kısıtlamış bulunmaktayız.katılım olsun fikirler tartışılsın.ve doğruları, veya farklı düşünceleri bilelim diye.. bu bir düşünce olmakla beraber,sitemize üye olmayan arkadaşlarımızın da siteyi olduğu gibi görecekleri mümkündür.ama asıl amacımız sitemize sizin gibi fikirlerini,düşüncelerini,üye olmak suretiyle yansıtmaları olacaktır.diye düşünüyoruz.selam ve sevgilerle...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Itri

Mesaj tarafından Itri Bir Paz Mayıs 09, 2010 9:30 am

Benim nereden yazdığım ve kim olduğum önemli mi sayın yönetici?
    Senin yazını okuduktan sonra profillere baktım. 120 üyenin hiç mesaj yazmayanları neredeyse 100 civarında. O zaman benim aklıma bunların çoğunun yazı yazmak değil, yazı okumak için üye olduğunu düşünebilirim.

Öte yandan üye olmadan siteye giren biri bakacak iki ay öncesinin konuları. Sav kasabası.com gibi aktif değil diyecek ve çekilip gidecek. Yazmayacak adamı zaten yazdıramazsın. Ama yazacak adam önce misafir olarak gelir, yazıları bir müddet okur, kendi fikrini açıklama ihtiyacı duyabilir. Onun için benim fikrim (yine de sen bilirsin ama) yazıların her gelene açık olmasıdır. Ama istersen üyeliği video larda koyabilirsin.

Yine de dediğim gibi çok fazla bir şey bekleme. Bütün sitelerde yaz durgunluğu varken bu site de farklı olamaz.

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Paz Mayıs 09, 2010 12:05 pm

sayın ltri kardeşim.sitenin başında kayan yazıda zaten,siteye üye olmayanlar sitemizi tam olarak göremezler hatırlatması var.ki üye toplayalım.diye düşünmüştüm ben.senin fikrin de de haklılık payı var,üyelik olmadan da siteyi tam olarak görebilmek mümkün.siteye katkı sağlayacaksa denemek te fayda var.en kısa zaman da yeniden güncellenecektir.teşekkür ederim.

rafet-sari@hotmail.com RS

Erkek Mesaj Sayısı: 71

Mesaj tarafından rafet-sari@hotmail.com RS Bir Perş. Haz. 03, 2010 12:41 pm

sayın yöneticı site hakkında görüşlerimi belirtecek olursam. bazı bölümlerini üye toplanması açısından kısıtlamanı önerebilirim neden dersen şöyleki , üye listesinden anlaşılıyorki sadece 15- 20 kişi aktif görünüyor buda gösteriyorki 100 kişinin siteye katkısı olmadığını.. mesala şöyle bir fikir verebilirim 20 mesajdan az atan kişiye artı eksi olabilir sitenin bazı bölümleri kısıtlanmalı böyle bir uygulamanın üye ve mesaj sayısını düşürmeyeceğini aksine artıracağını ve ortaya güzel bir sitenin yanında, sosyal,kültür paylaşımı adına renkli ve yararlı olacağına inanıyorum. tabiki kasabamız adına kolay gelsin selamlar

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Perş. Haz. 03, 2010 1:23 pm

değerli kardeşim rafet sarı.yaklaşık 1 yılı aşkındır sav kasabası net olarak ortaya birşeyler koyabilme çabası içerisin deyiz.önermiş olduğunuz fikirlerin hepsini denedik.daha yeniyeni meyvesini verecektir.katılım iyi fakat mesaj yazma nokatsın da da daha iyi olacağı kanaatinde yiz.
    mesaj atmayan üyelerimize negatif gözüyle puanlama değil de.mesajı çok atan üyelerimize puanlama sistemi var. bu da her 50 mesaja (aktif üye.3 yıldız) 100 mesaja (en aktif üye 5 yıldız)150 mesaj atan üyemize de (süper aktif üye ve 7 yıldız) gibi puanlama sistemi var.
    konuya göstermiş olduğun hassayiyetten dolayı teşekkür eder.güzel paylaşımlar dileriz.

Mesaj tarafından rafet-sari@hotmail.com RS Bir Perş. Haz. 03, 2010 1:59 pm

sayın yönetici yanlış anlaşıldım herhalde ben puanlamadan bahsetmedim sitede bazı kısıtlamalara gidilirse kalite geleceğini söylemek istedim oda şu herkes girebilsin ama üye eğer, paylaşım yapmıyorsa kısıtlı kullanabilsin konuları görsün ama mesaj sayısı yetersizse okuyamasın katılım sayısı önemli değil , kalite arttıkça zaten çoğalacaktır selamlar

Itri

Mesaj tarafından Itri Bir Perş. Haz. 10, 2010 8:29 am

Yapılacaklar arasında anasayfada görünen "kısa mesajlar" bölümü olmalı.

Gerçi daha önce denenmişti ama başka sayfada olunca pek çekiciliği olmadı zannediyorum. İnsanlar bir şey yazmak istemeyebilir ama kısa mesajla bir merhaba demek isteyebilir.

Sayın yönetici, ne kadar mümkün bilmiyorum ama bunun sınırı zorlanmalı. İyi bir uzmana bu sorulur ve yapılırsa da iyi olur diye düşünüyorum.

Mesaj tarafından rafet-sari@hotmail.com RS Bir Perş. Haz. 10, 2010 8:54 am

kısa mesajlar fikrine bende katılıyorum. acilen yapılması gerekir.yalnız üye olunmadan bazı sayfalarda kısıtlamaya gidilmeli. örnek köy odası, selamsız sabahsız girilmemeli,yada başka bir bölüm.

Mesaj tarafından rafet-sari@hotmail.com RS Bir Perş. Haz. 10, 2010 9:45 am

ıtri kardeşimizin bi duyurusu vardı nereye kayboldu göremedim.tam okuyamadım ama güzel bi öneriydi.

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:43 am