SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

kurtlar vadisi bizi yıktı

Paylaş

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default kurtlar vadisi bizi yıktı

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Perş. Mart 25, 2010 10:07 pm

sayın üyelerimiz perşembe günleri 20/22 saatleri arası sav fm de canlı yayın da program yayınlıyorduk kurtlar vadisinin kurbanı olduk bugün çok güzel ilahiler marşlar hazırlamıştık. ancak yeterli reytingi yakalamadık.dolayısı ile perşembe günleri radyomuzdan sizlere mustafayla duygu seli adlı programı günleri sav fm den yayını kaldırıyoruz.

En son yönetici tarafından Cuma Mart 26, 2010 1:15 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Erkek Mesaj Sayısı: 622

default Geri: kurtlar vadisi bizi yıktı

Mesaj tarafından suleyman Bir Cuma Mart 26, 2010 7:39 am

İyi olmuş.hiç sevemedim gitti şu diziyi.hattı zatında kişileri,bir toplumu,bir milleti olduğundan farklı gösteren her türlü dizi,film,şarkı,türkü,resim,görsel veya yazılı belgeye karşıyım.bizi bir omzu düşük,kaşları kalkık,yan yan ,ters ters bakan iğrenç paltolu tipler temsil etmiyor,temsil etsin istemiyorum.gençler izlesin,görsün istemiyorum.nerde mehmet öz ler nerde tuncay şanlı lar ve daha niceleri?bizleri temsil edenler onlar yurt dışındaki bilim,sanat ve spor adamlarımız.inanmakta güçlük çekiyorum hem her türlü çeteleşmeden yakın,mağdur ol(hemen her ilimizde var bu tür çeteler)sonra da televizyonda seyret hayran ol.inanılmaz,inanılmaz.

süleyman kahverengi

Mesaj tarafından süleyman kahverengi Bir C.tesi Mart 27, 2010 8:54 pm

merak etmeyin bu kurtlar vadisi o kadar sacmalamaya basladı ki izleyeni kalmaz biz de programımıza perşembe günleri de ulaşabiliriz    : ))

Itri

Mesaj tarafından Itri Bir C.tesi Nis. 17, 2010 6:24 am

Sayın yönetici bence erken teslim olmuşsun. Sabretmek gerekirdi diye düşünüyorum. Veya başka bir güne alabilirsiniz.

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

Mesaj tarafından site yönetimi Bir C.tesi Nis. 17, 2010 11:29 am

yok pes etmek sav fm i canlandıracağız inş.dinlenme rekoru kıracağız.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:38 am