selam, sitenin rengi oldukça göz yorucu.uzun süre ziyaret için negatif.
mühim

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
- Post n°2
Geri: mühim
emmi daha gelir gelmez eleştiri yapman manasız ve safsata ancak saygı duyarız.. sitemizde kullanılan kırmızı rengimiz bayrağımız, beyaz da ayımız ve yıldızımız, bu renkler sitemizde aslında bundan dolayı özellikle işlenmekte olup şimdiye kadar hiç şikayet olmamıştır.eleştirilerini dikkate alıp,gerçekten sitemiz sizin anlattığınız gibi gözlere hitap edip etmediğini negatif mi yoksa pozatifmi bilirkişi nezdinde açıkklık getirilecetir.

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°3

hasan şahin- Mesaj Sayısı: 35
- Post n°4
ALİ KIRK YILDA Bİ GİRİYOSUN İNSAN Bİ ELLERİNİZE SAĞLIK DER YA SEN NE YAPCAN YORUCULUĞUNU İÇİNDEKİ İŞLEVE BAK HAYRETSİN HA ELEŞTRİ YAPACAKSAN İÇERİDE BİRSÜRÜ KONU VAR GEL GÖRŞLERİNİ ORALARDA PAYLAŞ FİLOZOF

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°5
Ne var düşüncesini söylemiş arkadaş onun gözüne güzel görünmüyosa ve bunu söylüyosa yanlış mı yapıyor?kesinlikle herkes fikirlerini söylemekte özgürdür.bu bağlamda destekliyorum aliafşar ı.insan bi teşekkür eder kısmı ise etik bir durum ister eder ister etmez.kaldı ki beğenmemiş zaten o yüzden de etmiyor.ha aliafşar ın düşüncelerine katılmıyorum ancak düşüncelerini ifade etme özgürlüğü olduğununun altını tekrar çiziyor ve o bağlamda destekliyorum.
Not:Sayın Yönetici:Sayın Akkaya nın göndermiş olduğu fotoğrafları yorumlarken de söyledim ancak görme olasılığınız az olabilir diye tekrar ediyorum.gönderilen fotoğraflarla ilgili yorumları da ana sayfada görebileceğimiz bir kutucuk olursa seviniriz.selamlar.
Not:Sayın Yönetici:Sayın Akkaya nın göndermiş olduğu fotoğrafları yorumlarken de söyledim ancak görme olasılığınız az olabilir diye tekrar ediyorum.gönderilen fotoğraflarla ilgili yorumları da ana sayfada görebileceğimiz bir kutucuk olursa seviniriz.selamlar.

hasan şahin- Mesaj Sayısı: 35
- Post n°6
O BENİM ARKADAŞIM TAKILIYORUM

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?