SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

..........ANKET.......... 5 5 2

..........ANKET..........

Paylaş

Anket

siteyi nasıl buluyorsunuz?

[ 18 ]
    47% [47%] 
    [ 9 ]
    23% [23%] 
    [ 6 ]
    15% [15%] 
    [ 5 ]
    13% [13%] 

Toplam Oylar: 38

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default ..........ANKET..........

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Çarş. Ocak 20, 2010 5:50 pm

buradaki oylar dikkate alınarak,ya gaza gelip çok çalışacağız. yada

En son yönetici tarafından Cuma Ocak 22, 2010 2:49 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

suleyman
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Erkek Mesaj Sayısı: 622

default Geri: ..........ANKET..........

Mesaj tarafından suleyman Bir Perş. Ocak 21, 2010 12:53 pm

Güzel seçeneğine oy verdim,aslında hakkı çok güzel seçeneği ancak hem sitenin mevcut yapısı hemde site yönetimiminden isteklerimiz varken çok güzel seçeneğini işaretlemek pek te doğru bir seçim olmazdı benim açımdan.neyse yinede sayın yöneticiye tüm içtenliğimle teşekkürlerimi iletiyorum,zira benim açımdan sitenin fiziki yapısından öte anlayış farkı çok önemli.diğer çakma savkasabası sitesinden en önemli ve en güzel farkı da sitenin olabildiğince ÖZGÜR olması.Rabbimin işine bakın ki;ÖZGÜR sitenin yöneticisi ilkokul mezunu,özgürlüğü,düşünce ve fikir özgürlüğünü kısıtlayan,düşünce ve fikirlerini dile getirren insanlara BİRBİRİNE LAF SOKAN KİŞİLER tanımını layık gören gerici,yobaz site yöneticisi ise üniversite mezunu.garip,garip olduğu kadar da tuhaf.neyse.selamlar.

excelsa

Erkek Mesaj Sayısı: 45
    İş/Hobiler: öğretmen
    Lakap: ----

Mesaj tarafından excelsa Bir Cuma Ağus. 06, 2010 11:58 pm

olumsuz oy veren arkadaşların kim olduğunu ve nasıl bir psikolojiyle verdiğini çok merak ediyorum doğrusu.

davraz

Erkek Mesaj Sayısı: 62
    İş/Hobiler: MEB

Mesaj tarafından davraz Bir C.tesi Ağus. 07, 2010 12:45 am

Sitenin farklı bir tasarımı var. Alışılagelmişin dışında. Vakti zamanından bu işlerle ilgilenmiş 3-5 tane site yapmaya çalışmış biri olarak yorumum şu: genelde bu tip sitelerde Php fusion Php Nuke Simple machines gibi hazır ücretsiz sistemler kullanılıyor. Bunların yönetimi genellikle kolay. fakan bu sitede her bir bölümde bir amatör ruh hissediliyor. Amatör ruh derken yanlış anlaşılmasın, Kendince özgün bir tasarım kendi mantalitesine göre harcanmış bir emek var. Takdir edilesi bir çalışma herşeyden önce.. Savı anlatan bir platform işlevi görüyor olması bütün bu işleri anlamlı kılıyor. Diğer bir husus da rekabet olmassa gelişim ve değişim olmaz. Güzel bir alternatif olmuş savın diğer sitelerine. excelsa; kötü olmuş diyenler de varsın öyle desin meyveli ağaç taşlanır..
    Ayrıca sitenin yönetimini şu ana kadar edindiğim izlenimlere göre demokrat, ilgili, fikirlere saygılı, aktif, güncel, önerileri hizmete dönüştürebilen bir yapıda gördüm.. Başarılar diliyorum..

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:33 am