kasabamız adını googleye yazınca birden çok sav kasabası linki çıktı.bir taneside bu adres olup, tıklayınca bu site çıktı.tesadüfen olan bir hadise,kasabamız adına hayırlı olsun dileklerimle.tüm kasaba hemşerilerime selam ve saygılar.
tesadüfen

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°2
Geri: tesadüfen
selamlar asena kardeş.hoşgeldin.sevindim kolayca giriş yapabildiğine.yorum düşünce ve görüşlerini bekliyoruz.esen kal.

ibrahim gül- Mesaj Sayısı: 79
- Post n°3
istanbuldan tesadüfen hoşgeldiniz.kimdir istanbuldaki tesadüfen savlı acaba.

asena
- Post n°4
her kese selam olsun köyümün insanları..zamanı gelince paylaşacağım.hoş bulduk derim.kendinize iyi bakınız.

asena
- Post n°5
kasaba vatandaşlarından alihüseyin kızı diyer adı ile ama(yani görme özürlü) alihüseyin kızı, evlatlık verdikleri kişi çoğunuz bilmez ama yinede kendimi tanıtmış olayım.yani kasabamızda çok eskiden ebelik yapmış büyük annem perihan ebe,,, büyük annemin kızı sümerin evlatlığıyım veya evladıyım.yeniler bilmez ama yine kendimi tanıtmış olayım.

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°6
Teşekkür ederim,bilgi için.umarım bilgi,tecrübe,düşünce ve görüşlerini paylaşmaya devam edersin sevgili asena.unutmadan elinde eskilerden kalma fotoğraf veya herhangi bir belge varsa onlarıda bekleriz.şahsen ben elimdeki ilkokul diploması dahil eski fotolarımı göndereceğim sayın yöneticinin zaman bulup düzeltme yapmasını bekliyorum.selamlar.

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?