sayın çok kıymetli.. bu yazıyı okuyan arkadaşlarım.hepinizi saygıyla sevgiyle selamlıyorum.kıymetli arkadaşlarım.şunu ifade etmek isterim ki kasabamız adına güncel mi güncel bir sitemiz olsun istedim.aslında mevcut site vardı.ancak site yöneticisi kendi egoları veya insifiyetiylee hareket edince böyle alternetif site kurmak icap etti.ancak site yapmakla olmuyor,güncenlemek her an farklı şeyler yapmak icap ediyor.bu iş gönül işi olmakla beraber.zaman ve vakit istiyen bir iştir.yeterince siteye vakit harcayamadığım için hepinizden özür dilerim.işgüç işte..ayrıyeten bu haftalarda canımdan çok sevdiğim anam hastahahanede onunla ilgilencem diye sitemize vakit harcayamadım.hepinizden çok ama çok özür dilerim.aslında isterdim ki bütün kasaba.. belli bir yerde sorunlarını veya eleştiriler yapsın.ama olmadı işte ümitlerimizi kırmış değiliz.inşaallah daha iyilere gitmek için gereken gayret gösterilecek olup.bu durumdan dolayı tekrardan özür dileriz.hepinizi seviyoruz.
ben bu kadar yapabiliyorum

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
- Post n°1
ben bu kadar yapabiliyorum
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?