SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ 5 5 1

SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ

Paylaş

muhtar soylu

default SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ

Mesaj tarafından muhtar soylu Bir C.tesi Ağus. 29, 2009 5:06 pm

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default Geri: SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Ptsi Ağus. 31, 2009 12:48 am

sanal alemin nimetlerinden faydalanmak diye buna denir.eskiden muhtarlarımız kahvehane camlarına asarak duyurmak istenilen duyuruları oralardan okurduk,şimdi ise dünyanın neresinden okursan oku.eee tabiki muhtarımız bu konuda zamana ayak uydurursa oluyor,teşekkürler muhtarım eline sağlık.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

muhtar soylu

default Geri: SAV KASABASI 1990 DOĞUMLU ASKERLİK YÜKÜMLÜLERİ SON YOKLAMA LİSTESİ

Mesaj tarafından muhtar soylu Bir Ptsi Ağus. 31, 2009 11:54 am

saygı deger yönetici avşar beyi gösterdigin ilgi ve alakaya teşekkürler bana yazmış oldugun anlamlı yazından sana çok teşekkürlerimi iletirim sizlerinde destegi ile daha güzel şeylere imza atacagız saygılar sevgiler AŞAGI MAHALLE MUHTARI MEHMET SOYLU

akkaya

Erkek Mesaj Sayısı: 29

Mesaj tarafından akkaya Bir Salı Eyl. 01, 2009 7:25 am

1990 doğumlu olanların listesini inceledim ancak, oğlumun ismini listede bulamadım.Mehmet Akif AKKAYA 1990 Isparta doğumlu ve Sav Ksb.nüfusuna kayıtlı.Sevgili Muhtar kardeşimden konu ile ilgili bir cevap alabilirsem memnun olurum.Selamlar, hayırlı ramazanlar.

muhtar soylu

Mesaj tarafından muhtar soylu Bir Çarş. Eyl. 02, 2009 11:12 am

slm akkaya kardeşim oglum mehmet akif akkayanın ismini listede göremedim diyorsun farkında isen ben listeyi aynen siteye attım birde kendi oturdugun mahalle muhtarı ile görüş belki oradadır selamlar

akkaya

Erkek Mesaj Sayısı: 29

Mesaj tarafından akkaya Bir Çarş. Eyl. 02, 2009 12:28 pm

Teşekkür ediyorum Mehmet kardeşim. Dediğin gibi ısparta da ikamet ettiğimiz için belki mahalle muhtarlığımıza gelmiş olabilir.

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:30 am