SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

AMACIMIZ HEDEFİMİZ

Paylaş

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

default AMACIMIZ HEDEFİMİZ

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Çarş. Şub. 18, 2009 12:08 pm

sayın site üyelerine; öncelikle foruma hoş geldiniz.günümüz teknolojisinin imkanları nisbetinde,insanların artık yolda, sokakta,kahvehanede, evde vb yerlerde hoş sohbet selamlaşma,haberleşme gibi iletişim kurdukları kadar,sanal ortam da da bu iletişimlerini sürdürdüklerini görmekteyiz.her ne kadar yüz yüze görüşmelerin yerini tutmasada hayatımızın bir gerçeği oldu sanal ortam.hal böyle olunca da ben de gücüm nisbetinde bu tür organizasyona elimden geldiğince ortaya birşeyler koymaya çalıştım.her ne kadar bilgisayar ve internet uzmanı olmasamda yapabileceğimin en iyisini yapmaya çalışıyorum.hatalarım ve eksikliklerim mutlaka var,dolayısıyla sizlerin hoş görülerine dayanarak bu görevi eniyi bir şekilde yerine getirme gayreti içerisinde olacağım.forumumuz siyaset ağırlıklı fikir formudur sizlerden en çok rica ettiğim hakaret,aşağılamak,incitmek gibi unsurların tartışmalarda yer almamasıdır.
    hepinize şimdiden seviyeli tartışmalar diliyerek,saygı ve sevgilerimi sunarım.SİTE YÖNETİMİ..

En son site yönetimi tarafından Çarş. Ara. 22, 2010 3:39 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi

suleyman
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

Erkek Mesaj Sayısı: 622

default Geri: AMACIMIZ HEDEFİMİZ

Mesaj tarafından suleyman Bir Çarş. Şub. 18, 2009 12:13 pm

Bende sizin bu gayretinizden feyz alarak üye oldum geldim.bize böyle bir ortam sunduğun için teşekkür eder.kendi adıma saygı ve sevgilerimi sunarım.

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:28 am