SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

bana göre

Paylaş

reis
    AKTİF ÜYELERİMİZDEN
    AKTİF ÜYELERİMİZDEN

Erkek Mesaj Sayısı: 105
    İş/Hobiler: siyaset
    Lakap: bozkurt

default bana göre

Mesaj tarafından reis Bir Cuma Haz. 19, 2009 10:31 pm

sayın yönetici şuan site bana göre daha iyi olmuş sanırım.paylacağımız konuları daha rahat yazarız.altarnetif çok olursa daha güzel olur.

Itri
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

default Geri: bana göre

Mesaj tarafından Itri Bir C.tesi Haz. 20, 2009 12:31 am

Tesekkurler sayin yonetici. Degisiklik her zaman iyidir. Yalniz bekledigimiz bir sey yok. Sayfa da bizim eski sav sitesi gibi akan bir "kisa mesajlar" bolumu. O is olmadi mi yoksa ilerde olacakmi?
    Bir de mesajlari okumadigin dusuncesine kapiliyorum.Bazilarinda size sorular var ama gormuyorsunuz herhalde. Ne dersiniz?? Site Ana sayfasinda "Buradan bana ulasabilirsiniz" kosesi var. Ulasmaya calistik. Ya gormediniz, ya cevap vermiyorsunuz. Acaba hangisi????

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

Mesaj tarafından site yönetimi Bir C.tesi Haz. 20, 2009 7:44 pm

sevgili ıltri kardeşim bana yazmış olduğun site ana sayfasındaki sorularını yanıtladım.siz okumamış olabilirsiniz.kısa mesaj bölümü için çalışmalarım devam ediyor.başarabilirsem tabiki yapacağım.saygılar

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman

Erkek Mesaj Sayısı: 622

Mesaj tarafından suleyman Bir Ptsi Haz. 22, 2009 7:54 am

Reis32 hani beni pek ilgilendirmez de merak ettim.malum sanal ortam kusurumu bağışla.cinsiyetiniz nedir?erkekseniz rumuz sayfanızda kadın görünüyor,yok zaten kadın bir üyemiz iseniz o zamanda lakabınız bozkurt değil asena olmalı değil mi?selamlar.

Misafir
    Misafir

Mesaj tarafından Misafir Bir Salı Haz. 23, 2009 6:45 pm

hayli zamandan beri siteyi ziyaret edememiştim.site hakkında görüşlerim olarak siyesetten başka konuların işlenmesi güzel olmuş.

suleyman

Erkek Mesaj Sayısı: 622

Mesaj tarafından suleyman Bir Çarş. Haz. 24, 2009 7:39 am

Hoş geldiniz Sayın Nurunalanur.e biz iki kupayı birden aldık senin en ufak bir yazını bile göremedik,özlettin kendini.en kısa zamanda beşiktaş ile ilgili yorum ve yazılarını bekliyoruz.bu arada sayın reis 32 de kişisel bilgilerini düzeltmiş bizde bilgilenmiş olduk.teşekkürler.selamlar.

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:27 am