sayın yönetici şuan site bana göre daha iyi olmuş sanırım.paylacağımız konuları daha rahat yazarız.altarnetif çok olursa daha güzel olur.
bana göre

Itri- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°2
Geri: bana göre
Tesekkurler sayin yonetici. Degisiklik her zaman iyidir. Yalniz bekledigimiz bir sey yok. Sayfa da bizim eski sav sitesi gibi akan bir "kisa mesajlar" bolumu. O is olmadi mi yoksa ilerde olacakmi?
Bir de mesajlari okumadigin dusuncesine kapiliyorum.Bazilarinda size sorular var ama gormuyorsunuz herhalde. Ne dersiniz?? Site Ana sayfasinda "Buradan bana ulasabilirsiniz" kosesi var. Ulasmaya calistik. Ya gormediniz, ya cevap vermiyorsunuz. Acaba hangisi????
Bir de mesajlari okumadigin dusuncesine kapiliyorum.Bazilarinda size sorular var ama gormuyorsunuz herhalde. Ne dersiniz?? Site Ana sayfasinda "Buradan bana ulasabilirsiniz" kosesi var. Ulasmaya calistik. Ya gormediniz, ya cevap vermiyorsunuz. Acaba hangisi????

site yönetimi- yönetim

İş/Hobiler: bilgisayar ve internet
- Post n°3
sevgili ıltri kardeşim bana yazmış olduğun site ana sayfasındaki sorularını yanıtladım.siz okumamış olabilirsiniz.kısa mesaj bölümü için çalışmalarım devam ediyor.başarabilirsem tabiki yapacağım.saygılar
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°4
Reis32 hani beni pek ilgilendirmez de merak ettim.malum sanal ortam kusurumu bağışla.cinsiyetiniz nedir?erkekseniz rumuz sayfanızda kadın görünüyor,yok zaten kadın bir üyemiz iseniz o zamanda lakabınız bozkurt değil asena olmalı değil mi?selamlar.

Misafir- Misafir
- Post n°5
hayli zamandan beri siteyi ziyaret edememiştim.site hakkında görüşlerim olarak siyesetten başka konuların işlenmesi güzel olmuş.

suleyman- HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

- Post n°6
Hoş geldiniz Sayın Nurunalanur.e biz iki kupayı birden aldık senin en ufak bir yazını bile göremedik,özlettin kendini.en kısa zamanda beşiktaş ile ilgili yorum ve yazılarını bekliyoruz.bu arada sayın reis 32 de kişisel bilgilerini düzeltmiş bizde bilgilenmiş olduk.teşekkürler.selamlar.

» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?