SANAL ALEM DE. SAV...

kasabamız, sosyal, kültür ve siyaset

forum düzeni

Paylaş

yalnız.kurt

Erkek Mesaj Sayısı: 39
    İş/Hobiler: student
    Lakap: yanpala

default forum düzeni

Mesaj tarafından yalnız.kurt Bir Paz Haz. 07, 2009 12:21 pm

sn yönetici ; forumdaki köyodası siyaset dışı bölümünü genişletip bölümlere ayırsanız ve siyaseti tek çatı altında toplasanız daha güzel olmazmı, yine özgürlük olsun ama sadece siyaset odaklı olmasın bence, zira insanları birbirine düşürmenin en güzel yolu bu siyasetmiş bizzat yaşadım. saygılar...

Itri
    HİPERAKTİF ÜYELERİMİZ DEN

default Geri: forum düzeni

Mesaj tarafından Itri Bir Paz Haz. 07, 2009 3:32 pm

Evet bende katiliyorum.
    Hatta hatta bir Piskoloji bolumu acilabilir. Dertler oraya dokulur, cozum onerileri ortaya konur. Ben sahsen Lise de gordugum, psikolojiden anladigim kadariyla bazi tavsiyelerde bulunabilirim. (Guzin abilik yapabilirim. pirat )

Korkmayin "yarim piskolok" candan etmez.

suleyman

Erkek Mesaj Sayısı: 622

Mesaj tarafından suleyman Bir Paz Haz. 07, 2009 9:10 pm

Vallahi arkadaşlar fırsat buldukça,yeri geldikçe söylüyorum en büyük eksiğimiz düşüncelerimizi ifade etmekteki çekingenliğimiz.dedikleriniz güzel hoş şeyler lakin bu söyledikleriniz geniş katılımlarla olacak işler.özellikle gençler size söylüyorum yazmaktan,düşüncelerinizi dile getirmekten çekinmeyin.siz hiç mi aşık olmazsınız hiç mi kızmazsınız birine,hiç mi düşünceniz,siyasi görüşünüz yok.dini konularda hiç mi edecek lafınız yok vs.vs.katılın yazın yazdıkça neler oluyor görün diyorum. selamlar.

site yönetimi
    yönetim
    yönetim

Erkek Mesaj Sayısı: 334
    İş/Hobiler: bilgisayar ve internet

Mesaj tarafından site yönetimi Bir Çarş. Haz. 10, 2009 5:35 pm

sayın yalnız kurt ve değerli üyelerimiz.sizlerin istekleri doğrultusunda mümkün oldukça elimizden geleni tabiki yapmaya çalışırız.sitenin asıl amacı kültür ve siyaset ağırlıklı olması,diyer, kasabamız forumunun açık olması,orada paylaşılmayan konuları burada paylaşmak dı.şimdi orası kapandığına göre forumu daha geniş yelpazeden paylaşıma açılabilir.sonuçta buradaki kullanıcıların istekleri bizim için önemlidir.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Forum Saati Ptsi Mayıs 21, 2012 7:26 am