tarafından Itri Bir Perş. Mayıs 14, 2009 4:11 pm
Sayin site yoneticisi. Kisa mesajlarin oldugunu soyluyorsun, kimse kullanmadigina gore, kimse farkinda degil. Bir kisa mesaj gec bizde ogrenelim. Bu kisa mesajlar goze carpan bir yerde olmasi lazim. Uye profillerinin oldugu yer olabilir.
GENEL OLARAK: Her ne kadar sevdigim bir site de olsa ismi dolayisiyla genis katilim biraz zor. Avsarogluna biraz kizanlar falan olabilir. Adi ustunde "kisi" ismi oldugu icin herkeze albenili gelmez."Sav Kasabasi sitesi" ise koy ismi oldugu icin herkez benlenerek giriyordu. Onun icin cok uyesi var. Sav'in ismi tiklandigi zaman o da geliyor, insan gordukce begenebiliyordu. Bu siteyi ise sadece bilenler gorebilir. Bir de yaz gunu olunca bizim millet yazmayi pek sevmez, birde yazin isi-gucu olunca site kaliyor, Suleyman'la bana. Bakin Akkaya uyeymis daha ilk mesajini yeni atiyor. Onun icin sayin yonetici simdilik herkez bakar, gider, yazan cikmaz.
SIYASI DURUM: Daha herkez karsit fikirleri dinleyebilecek, onlarin da bir hakki oldugunu kabul edecek fikri olgunlugu yok. Onun icin Suleyman beyin ve benim hayalinde "bir sitede hersey olmasi lazim" diye dusunsekte bunu herkez kabullenemiyor. Kiziyor,kusuyor,birakiyor.Yazdiginiz seylerden dolayi sizi yillarca "seyci" diye adlandirabiliyorlar. Bakin "Sav sitesinde" bile siyaset olmadigi halde kusen ,kizan, darilan zulfuyara hosgelmeyen olabilmis.- ki site yoneticisi boyle bir duzenleme yapmis. Yoksa kendi kafasina gore yapacagina inanmiyorum. Onun icin bir sitenin icinde hersey oldumu kaldiramiyoruz.Keske olsa.
OZGURLUK meselesine gelince: bu sitenin bile o kadar ozgur olduguna inanmiyorum. Mesela; Reis 32 bazi goruslerini yazdiginda yonetici siddetle elestirip "yaziyi kaldiracaktim" dedi. Halbuki adam kimseye hakaret etmeden goruslerini yaziyor. Bize dusen cevap vermek. Reis 32'nin bir ara "devir-teslim"de bir mesaji vardi, birgun baktim yok. "Yonetici mi kaldirdi?" derken bir gun sonra yine geldi. Kendi mi kaldirmisti, bilmiyorum.Sitemizde hakaret te yasak oldugu halde ben dahil hepimiz yapiyoruz.( Ben Yaziciogluna saldiri'da yaptim baskasi baska yerde) Demek ki hakaret ozgurlugu var. Bu da eger site uyeleri daha genis olsa cok kisiyi kirabilir.
SONUC: Suleyman beyin bir lafi var: "Sayin Tulum bu siteyi isteyene devredebilir" seklinde. Eger mumkunse Avsaroglu, Mehmed Pala, Sicanin Ali vb. bilgisayardan anlayan gencler yapabilir.Veya bu site adini "sav koyu" gibi bir-iki harf degistirerek, genellesebilir.
Goruslerim bunlar,saygilarimla...
» Neler Oldu?
» Abdullah Soylu
» Dualarımı kbul edermisin ALLAH'IM
» Yanlış Hayatın Peşinde Koşmayacaksın!
» bayramınız kutlu olsun
» RAMAZAN DİNLETİLERİ...
» oruçsuz, fatih sokakların da dolaşmak.
» ramazan ayı 2011
» Ne demiş Ne demiş?